سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی 350 گرم
گل كلم 1 بوته كوچك
روغن آفتابگردان یا زیتون 2 قاشق سوپخوری
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
سیر له كرده 5 حبه درشت
فلفل سبز تند (چیلی) ریز خرد كرده 1-2 عدد (در صورت دلخواه)
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك گل كلم و سیبزمینی با سیر و چیلی
سیبزمینیها را خوب بشوئید و با پوست بپزید. آنگاه سیبزمینیها را از آب جوش درآورید و 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید. سپس پوستشان را بگیرید و درشتتر از گلچههای گل كلم خرد كنید. حالا گلچههای گل كلم را در آب جوش بپزید و پس از 3 دقیقه در آبكش بریزید و آنها را در آب یخ قرار دهید.
اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا خردل و زیره را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس سیر و چیلی را بیفزائید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر اندكی طلائی رنگ شود.
اكنون زردچوبه، گل كلم، سیبزمینی و نمك را هم درون تابه بریزید و حرارت اجاق را قدری زیاد كنید تا مخلوط سبزی بپزد و نرم شود. اینك گشنیز را به خوراك بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. آنگاه خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.