Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 17:49

5
اردیبهشت
خوراك‌ گل كلم و سیب‌زمینی با سیر و چیلی

خوراك‌ گل كلم و سیب‌زمینی با سیر و چیلی

روش تهیه خوراك‌ گل كلم و سیب‌زمینی با سیر و چیلی

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی                                                         350 گرم

گل كلم                                                               1 بوته كوچك

روغن آفتابگردان یا زیتون                                        2 قاشق سوپخوری

دانه خردل                                                          1 قاشق چایخوری

زیره                                                                  1 قاشق چایخوری

سیر له كرده                                                      5 حبه درشت

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خرد كرده                      1-2 عدد (در صورت دلخواه)

زردچوبه                                                           یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                                                یك‌دوم قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده                                               2 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك‌ گل كلم و سیب‌زمینی با سیر و چیلی

سیب‌زمینی‌ها را خوب بشوئید و با پوست بپزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را از آب جوش درآورید و 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید. سپس پوست‌شان را بگیرید و درشت‌تر از گلچه‌های گل كلم خرد كنید. حالا گلچه‌های گل كلم را در آب جوش بپزید و پس از 3 دقیقه در آبكش بریزید و آنها را در آب یخ قرار دهید.

اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا خردل و زیره را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس سیر و چیلی را بیفزائید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر اندكی طلائی رنگ شود.

اكنون زردچوبه، گل كلم، سیب‌زمینی و نمك را هم درون تابه بریزید و حرارت اجاق را قدری زیاد كنید تا مخلوط سبزی بپزد و نرم شود. اینك گشنیز را به خوراك بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. آن‌گاه خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینی، روش تهیه خوراک، خوراک گل کلم، خوراک گل کلم و سیب زمینی، سیر و چیلی، آموزش خوراک چیلی، خوراک با سیر و چیلی، خوراک با سیب زمینی تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز