Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:25

5
اردیبهشت
پلوی معطر

پلوی معطر

روش تهیه پلوی معطر

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 كره                                                          50 گرم

پیاز ورقه‌ای خرد كرده                                   2 عدد كوچك (160 گرم)

سیر له كرده                                              3 حبه

زیره                                                         3 قاشق چایخوری

دانه خردل                                                2 قاشق چایخوری

هل سائیده                                              4 عدد

برگ بو                                                    2 عدد

پسته تازه                                               75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

برنج باسماتی، شسته شده                     300 گرم (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

آب مرغ گرم                                            680 میلی‌لیتر (دو و سه‌چهارم پیمانه)

روش تهیه پلوی معطر

كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آن‌گاه پیاز، سیر، ادویه‌ها، برگ بو و پسته را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود و عطر ادویه‌ها به مشام برسد. سپس برنج و آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه پلو را بپزید.

حالا پلو را از روی حرارت بردارید و با چنگال آن را از هم باز كنید. دوباره در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه پلو را كنار بگذارید. اكنون پلوی معطر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. قبل از مصرف برگ بو را از پلو جدا كنید.

 

برچسب ها: پلوی معطر، پلو، تهیه پلوی معطر، آموزش پلوی معطر، مواد لازم پلوی معطر، روش تهیه پلوی معطر، آشپزی با پلو تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز