اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 50 گرم
پیاز ورقهای خرد كرده 2 عدد كوچك (160 گرم)
سیر له كرده 3 حبه
زیره 3 قاشق چایخوری
دانه خردل 2 قاشق چایخوری
هل سائیده 4 عدد
برگ بو 2 عدد
پسته تازه 75 گرم (یكدوم پیمانه)
برنج باسماتی، شسته شده 300 گرم (یكو یكدوم پیمانه)
آب مرغ گرم 680 میلیلیتر (دو و سهچهارم پیمانه)
روش تهیه پلوی معطر
كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آنگاه پیاز، سیر، ادویهها، برگ بو و پسته را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود و عطر ادویهها به مشام برسد. سپس برنج و آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه پلو را بپزید.
حالا پلو را از روی حرارت بردارید و با چنگال آن را از هم باز كنید. دوباره در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه پلو را كنار بگذارید. اكنون پلوی معطر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. قبل از مصرف برگ بو را از پلو جدا كنید.