Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:33

5
اردیبهشت
قورمه‌مرغ

قورمه‌مرغ

روش تهیه قورمه‌مرغ

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ                                               1 عدد (1300 گرم)

كره                                                225 گرم

پیاز ورقه‌ای خرد كرده                        3 عدد

سیر له كرده                                   1 حبه 

زنجفیل رنده كرده                            1 تكه 5/2 سانتیمتری

پودر چیلی                                     1 قاشق چایخوری

زردچوبه                                        1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده                  1 قاشق چایخوری

هل آسیاب كرده                             یك‌دوم قاشق چایخوری

دارچین                                         یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد                                              1 قاشق سوپخوری

شیر                                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

خامه                                         500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

چلو برای پذیرائی                        به میزان لازم

گشنیز برای تزئین                      به میزان لازم

روش تهیه قورمه‌مرغ

مرغ را بپزید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه 125 میلی‌لیتر از آب مرغ را نگه دارید و استخوان‌های مرغ را بگیرید و گوشتش را خرد كنید. سپس كره را در تابه بزرگ و مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

حالا زنجفیل، پودر چیلی، زردچوبه، تخم گشنیز، هل، دارچین و نمك را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اكنون مرغ و آب مرغ را اضافه كنید و 2 دقیقه بپزید. سپس آرد را در اندكی از شیر حل كنید و به مواد درون تابه، بیفزائید و باقیمانده شیر را اضافه و بجوشانید. حالا حرارت را كم كنید، در تابه را بگذارید و قورمه را 10 دقیقه دیگر بپزید.

اینك خامه را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه قورمه را از روی حرارت بردارید. اكنون قورمه را همراه با چلو در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با گشنیز بیارائید.

 

 

برچسب ها: مرغ، آشپزی با مرغ، روش تهیه قورمه‌مرغ، قورمه مرغ، تهیه قورمه مرغ، آموزش قورمه مرغ، قورمه تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز