فاطمه درویش
مواد لازم برای 4-6 نفر
سینه مرغ 6 عدد (1 كیلوگرم)
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 3 حبه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز آسیابكرده 2 قاشق چایخوری
زیره آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
ادویه گرامماسالا یكدوم قاشق چایخوری
پودر چیلی یكدوم قاشق چایخوری
ماست 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
رنگ قرمز خوراكی 1 پینچ
روش تهیه مرغ تیكا
هر یك از سینههای مرغ را دو قسمت كنید و رویشان برشهای عرضی و عمیقی ایجاد نمائید. آنگاه باقیمانده مواد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و تكههای مرغ را در آن بخوابانید. روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس هر دو طرف مرغها را در تابه چدنی، روی اجاق برشته كنید و بپزید.