Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 05:20

5
اردیبهشت
مرغ تیكا

مرغ تیكا

روش تهیه مرغ تیكا

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 سینه مرغ                               6 عدد (1 كیلوگرم)

زنجفیل رنده كرده                       1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                             3 حبه

آبلیمو                                      2 قاشق سوپخوری

تخم گشنیز آسیاب‌كرده              2 قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                       2 قاشق چایخوری

ادویه گرام‌ماسالا                       یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی                              یك‌دوم قاشق چایخوری

ماست                                   80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

رب گوجه‌فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

رنگ قرمز خوراكی                   1 پینچ

 روش تهیه مرغ تیكا

هر یك از سینه‌های مرغ را دو قسمت كنید و رویشان برش‌های عرضی و عمیقی ایجاد نمائید. آن‌گاه باقیمانده مواد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و تكه‌های مرغ را در آن بخوابانید. روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس هر دو طرف مرغ‌ها را در تابه چدنی، روی اجاق برشته كنید و بپزید.

 

 

برچسب ها: مرغ، آشپزی با مرغ، تیکا، روش تهیه مرغ تیكا، مرغ تیکا، آموزش مرغ تیکا، مواد لازم مرغ تیکا، تهیه مرغ تیکا تعداد بازديد: 1514 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز