Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:51

5
اردیبهشت
خوراك نخودفرنگی و پنیر

خوراك نخودفرنگی و پنیر

روش تهیه خوراك نخودفرنگی و پنیر

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم  برای 4 نفر

 روغن آفتابگردان یا زیتون                           4 قاشق سوپخوری

پنیر سفید سفت، مكعبی خردكرده             250 گرم

هل سبز آسیاب كرده                               4 عدد

برگ بو                                                  2 عدد

پیاز ریز خردكرده                                     1 عدد

سیر له‌كرده                                          2 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده                                  2 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده                         2 قاشق چایخوری

زردچوبه                                               یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی                                           یك‌‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

كنسرو گوجه‌فرنگی خردكرده                  1 قوطی (150 گرمی)

آب گرم                                                425 گرم+ 2 قاشق سوپخوری

نمك                                                   1 قاشق چایخوری

كنسرو نخودفرنگی                                125 گرم

ادویه گرام ماسالا                                 یك‌دوم قاشق چایخوری

خامه                                                 2 قاشق سوپخوری

برگ گشنیز                                         2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه خوراك نخودفرنگی و پنیر

دو قاشق سوپخوری از روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. آن‌گاه پنیر را بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا پنیر طلائی رنگ شود. سپس پنیر را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. حالا باقیمانده روغن را در همان قابلمه بریزید و حرارت اجاق را كم كنید.

سپس هل و برگ بو را نیز بیفزائید و 20-25 ثانیه تفت دهید. اینك پیاز را بیفزائید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون سیر و زنجفیل را اضافه كنید و هم بزنید تا جائیكه پیاز طلائی رنگ شود. سپس تخم‌گشنیز، زردچوبه و پودر چیلی را هم درون خوراك بریزید و یك دقیقه تفت دهید.

اكنون گوجه‌فرنگی، آب گرم و نمك را به خوراك بیفزائید، در قابلمه را بردارید و خوراك را 8 دقیقه بجوشانید تا به روغن بیفتد. حالا پنیر و نخودفرنگی را درون خوراك بریزید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.

آن‌گاه ادویه گرام ماسالا، خامه و گشنیز را به خوراك بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك نخودفرنگی و پنیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

 

 

برچسب ها: خوراک، آشپزی با پنیر، مواد لازم خوراک، خوراک نخودفرنگی، آموزش خوراک با پنیر، روش تهیه خوراک نخودفرنگی، خوراک با پنیر تعداد بازديد: 579 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز