اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن آفتابگردان یا زیتون 4 قاشق سوپخوری
پنیر سفید سفت، مكعبی خردكرده 250 گرم
هل سبز آسیاب كرده 4 عدد
برگ بو 2 عدد
پیاز ریز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 2 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
پودر چیلی یكو یكدوم قاشق چایخوری
كنسرو گوجهفرنگی خردكرده 1 قوطی (150 گرمی)
آب گرم 425 گرم+ 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
كنسرو نخودفرنگی 125 گرم
ادویه گرام ماسالا یكدوم قاشق چایخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك نخودفرنگی و پنیر
دو قاشق سوپخوری از روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. آنگاه پنیر را بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا پنیر طلائی رنگ شود. سپس پنیر را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. حالا باقیمانده روغن را در همان قابلمه بریزید و حرارت اجاق را كم كنید.
سپس هل و برگ بو را نیز بیفزائید و 20-25 ثانیه تفت دهید. اینك پیاز را بیفزائید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون سیر و زنجفیل را اضافه كنید و هم بزنید تا جائیكه پیاز طلائی رنگ شود. سپس تخمگشنیز، زردچوبه و پودر چیلی را هم درون خوراك بریزید و یك دقیقه تفت دهید.
اكنون گوجهفرنگی، آب گرم و نمك را به خوراك بیفزائید، در قابلمه را بردارید و خوراك را 8 دقیقه بجوشانید تا به روغن بیفتد. حالا پنیر و نخودفرنگی را درون خوراك بریزید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.
آنگاه ادویه گرام ماسالا، خامه و گشنیز را به خوراك بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك نخودفرنگی و پنیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.