اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده 6 ساقه
فلفل قرمز خردكرده 2 عدد
تخم گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
سیر لهكرده 1 حبه
برنج 400 گرم
آب 1 لیتر (4 پیمانه)
قرص عصاره مرغ، پودركرده 1 قاشق سوپخوری
اسفناج خردكرده 500 گرم
ریحان خردكرده یكچهارم پیمانه
ماست 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه اسفناج پلو
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیازچه، فلفلقرمز، تخم گشنیز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس برنج، آب و قرص عصاره مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نرم شود، بپزید.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسفناج، ریحان و ماست را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. اینك اسفناج پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برگهای ریحان بیارائید.