Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:57

5
اردیبهشت
اسفناج پلو

اسفناج پلو

روش تهیه اسفناج پلو

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن مایع                                    2 قاشق سوپخوری

پیازچه خردكرده                             6 ساقه

فلفل قرمز خردكرده                        2 عدد

تخم‌ گشنیز                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

سیر له‌كرده                                 1 حبه

برنج                                           400 گرم

آب                                             1 لیتر (4 پیمانه)

قرص عصاره مرغ، پودركرده             1 قاشق سوپخوری

اسفناج خردكرده                          500 گرم

ریحان خردكرده                            یك‌چهارم پیمانه

ماست                                      125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه اسفناج پلو

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیازچه، فلفل‌قرمز، تخم گشنیز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. سپس برنج، آب و قرص‌ عصاره مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نرم شود، بپزید.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسفناج، ریحان و ماست را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. اینك اسفناج پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برگ‌‌های ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: اسفناج، آشپزی با اسفناج، تهیه اسفناج پلو، اسفناج پلو، آموزش اسفناج پلو، روش تهیه اسفناج پلو، اسفناج و پلو تعداد بازديد: 848 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز