خوراک نخود
مواد لازم برای 6 نفر:
نخود.........................................400 گرم
كره ..........................................50 گرم
نان لواش...................................50 گرم (2 تكه)
پیاز خرد كرده .............................1 عدد
رب گوجه فرنگی..........................2 قاشق سوپخوری
ادویهی كاری..............................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل................................به میزان لازم
آب ........................................2 پیمانه (500 میلیلیتر)
تخم مرغ آب پز .........................2 عدد
روش تهیه
نخود را به مدت 12 ساعت در آب سرد بخیسانید. بعد آب آن را خالی كنید و با مقداری آب بپزید. نیمی از كره را در تابه گرم كنید و تكههای نان را در آن تفت دهید تا برشته شود. نان را از تابه خارج نمائید و در غذاساز بریزید و آسیاب كنید و كنار بگذارید.
باقیماندهی كره را گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. رب گوجهفرنگی، ادویهی كاری، نمك و فلفل را بیفزائید. و كمی تفت دهید. سپس آب را اضافه نمائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا آب جوش بیاید. آنگاه نخود پخته و پودر نان را همراه با تخم مرغ آب پز رنده كرده، به مواد بیفزائید. حالا حرارت اجاق را ملایم كنید و بگذارید غذا جا بیفتد. بعد آن را در ظرف مورد نظر بكشید و با مقداری تخممرغ رنده كرده تزئین كنید.