Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 10:38

6
آذر
كباب لقمه

كباب لقمه

گوشت را در كاسه‌ای بریزید و مقداری نمك و فلفل به آن بیفزائید. آن‌گاه گوشت را یك بار از چرخ گوشت عبور دهید. سپس آب پیاز را بگیرید و پیاز را به گوشت اضافه كنید. حالا مخلوط گوشت و پیاز را دوبار چرخ كنید.

حمیدرضا رنجبر

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

گوشت                            2 كیلوگرم (60 درصد گوساله، 40 درصد گوسفندی)

نمك و فلفل سیاه             به میزان لازم

پیاز چرخ كرده                   500 گرم

گوجه فرنگی                   10 عدد

 

روش تهیه

 

گوشت را در كاسه‌ای بریزید و مقداری نمك و فلفل به آن بیفزائید. آن‌گاه گوشت را یك بار از چرخ گوشت عبور دهید. سپس آب پیاز را بگیرید و پیاز را به گوشت اضافه كنید. حالا مخلوط گوشت و پیاز را دوبار چرخ كنید.

گوشت آماده شده را كمی ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. بعد به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. گوشت را به دو قسمت تقسیم كنید. و به شكل دوكی در آورید و سیخ را درون گوشت فرو ببرید.

هرازگاهی دست خود را با مقداری آب ولرم خیس كنید تا گوشت به آسانی روی سیخ قرار گیرد. اكنون آن را به صورت لقمه‌های بزرگ با انگشت اشاره و شست جدا نمائید و روی آتش منقل كباب كنید. گوجه‌فرنگی‌ها را به سیخ بكشید و كبابی كنید و در كنار كباب لقمه قرار دهید.

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب لقمه، آموزش کباب لقمه، مواد لازم کباب لقمه، کباب لقمه، آشپزی با کباب لقمه تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز