حمیدرضا رنجبر
مواد لازم برای 10 نفر
گوشت 2 كیلوگرم (60 درصد گوساله، 40 درصد گوسفندی)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز چرخ كرده 500 گرم
گوجه فرنگی 10 عدد
روش تهیه
گوشت را در كاسهای بریزید و مقداری نمك و فلفل به آن بیفزائید. آنگاه گوشت را یك بار از چرخ گوشت عبور دهید. سپس آب پیاز را بگیرید و پیاز را به گوشت اضافه كنید. حالا مخلوط گوشت و پیاز را دوبار چرخ كنید.
گوشت آماده شده را كمی ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. بعد به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. گوشت را به دو قسمت تقسیم كنید. و به شكل دوكی در آورید و سیخ را درون گوشت فرو ببرید.
هرازگاهی دست خود را با مقداری آب ولرم خیس كنید تا گوشت به آسانی روی سیخ قرار گیرد. اكنون آن را به صورت لقمههای بزرگ با انگشت اشاره و شست جدا نمائید و روی آتش منقل كباب كنید. گوجهفرنگیها را به سیخ بكشید و كبابی كنید و در كنار كباب لقمه قرار دهید.