Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

25
فروردین
ترشی كلم براكلی

ترشی كلم براكلی

ترشی را در محل خنك نگه‌ دارید.

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 1 كیلوگرم

 كلم براكلی                                 500 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز                          2 عدد

هویج                                          3 عدد

سیر                                           5 حبه

تخم گشنیز                                 1 قاشق سوپخوری

دانه‌ فلفل سیاه                            1 قاشق چایخوری

سركه                                        حدود 5/1 لیتر (6 پیمانه)

نمك                                          1 قاشق سوپخوری

شوید پاك‌كرده                             3 ساقه

 روش تهیه ترشی كلم براكلی

گلچه‌های كلم براكلی را جدا كنید و درون شیشه‌ استریل كرده‌ی مناسب ترشی بریزید. فلفل دلمه‌ای را نیز مكعبی خرد كنید و روی براكلی بریزید. آن‌گاه هویج را حلقه‌ای خرد كنید و بخارپز نمائید. سپس هویج را روی پارچه‌ تمیز پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود و آن را نیز درون همان شیشه بریزید.

حال سیر، تخم‌گشنیز و دانه‌های فلفل سیاه را لابه‌لای مواد داخل شیشه بریزید و با مخلوط سركه و نمك شیشه را پر كنید. مراقب باشید كه سركه روی مواد را بگیرد. اینك برگ‌های شوید را نیز به ترشی بیفزائید و در شیشه را محكم ببندید. پس از گذشت یك هفته ترشی آماده‌ مصرف است.

یادآوری: ترشی را در محل خنك نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: ترشی، ترشی كلم براكلی، آموزش ترشی کلم، روش تهیه ترشی کلم، مواد لازم ترشی، ترشی کلم، آشپزی با کلم تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز