سرور چاووشی
مواد لازم برای حدود 1 كیلوگرم
كلم براكلی 500 گرم
فلفل دلمهای قرمز 2 عدد
هویج 3 عدد
سیر 5 حبه
تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
دانه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
سركه حدود 5/1 لیتر (6 پیمانه)
نمك 1 قاشق سوپخوری
شوید پاككرده 3 ساقه
روش تهیه ترشی كلم براكلی
گلچههای كلم براكلی را جدا كنید و درون شیشه استریل كردهی مناسب ترشی بریزید. فلفل دلمهای را نیز مكعبی خرد كنید و روی براكلی بریزید. آنگاه هویج را حلقهای خرد كنید و بخارپز نمائید. سپس هویج را روی پارچه تمیز پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود و آن را نیز درون همان شیشه بریزید.
حال سیر، تخمگشنیز و دانههای فلفل سیاه را لابهلای مواد داخل شیشه بریزید و با مخلوط سركه و نمك شیشه را پر كنید. مراقب باشید كه سركه روی مواد را بگیرد. اینك برگهای شوید را نیز به ترشی بیفزائید و در شیشه را محكم ببندید. پس از گذشت یك هفته ترشی آماده مصرف است.
یادآوری: ترشی را در محل خنك نگه دارید.