Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:00

25
فروردین
ترشی فلفل قلمی

ترشی فلفل قلمی

روش تهیه ترشی فلفل قلمی

 سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم

 فلفل قلمی تند یا شیرین             500 گرم

سیر پوست‌كنده و خردكرده          1 بوته

سبزی معطر ریز خردكرده            200 گرم (نعنا، مرزه، ترخون و گشنیز)

سیاهدانه                                1 قاشق سوپخوری

سركه                                    حدود 1 لیتر (4 پیمانه)

نمك                                      1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه ترشی فلفل قلمی

فلفل‌ها را ریز خرد كنید و همراه با سیر، سبزی و سیاهدانه در شیشه‌ استریل كرده‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه سركه و نمك را با هم مخلوط كنید و درون شیشه روی مواد بریزید. در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگه دارید.

 یادآوری: این ترشی را بلافاصله پس از تهیه نیز می‌توانید مصرف كنید.

 

برچسب ها: ترشی، ترشی فلفل قلمی، روش تهیه ترشی فلفل قلمی، آموزش ترشی فلفل، مواد لازم ترشی فلفل قلمی، ترشی با فلفل، آشپزی با فلفل قلمی تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز