سرور چاووشی
مواد لازم
فلفل قلمی تند یا شیرین 500 گرم
سیر پوستكنده و خردكرده 1 بوته
سبزی معطر ریز خردكرده 200 گرم (نعنا، مرزه، ترخون و گشنیز)
سیاهدانه 1 قاشق سوپخوری
سركه حدود 1 لیتر (4 پیمانه)
نمك 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه ترشی فلفل قلمی
فلفلها را ریز خرد كنید و همراه با سیر، سبزی و سیاهدانه در شیشه استریل كرده مناسبی بریزید. آنگاه سركه و نمك را با هم مخلوط كنید و درون شیشه روی مواد بریزید. در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این ترشی را بلافاصله پس از تهیه نیز میتوانید مصرف كنید.