Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:51

25
فروردین
سالاد ترشی

سالاد ترشی

این چاشنی باید زود مصرف شود. زیرا به دلیل وجود سركه‌ كم و آب گوجه‌فرنگی فراوان زود كپك می‌زند.

سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 3 كیلوگرم

 گوجه‌فرنگی                            3 كیلوگرم

گل‌كلم خردكرده                       1 كیلوگرم

كلم برگ خردكرده                     250 گرم

هویج خردكرده                          300 گرم

كرفس خردكرده                       2 ساقه

فلفل دلمه‌ای خردكرده               3 عدد متوسط

سیر پوست‌كنده و خردكرده         1 بوته‌ كوچك

تخم گشنیز آسیاب كرده            1 قاشق چایخوری

تخم رازیانه‌ آسیاب كرده             1 قاشق چایخوری

نمك                                     5 قاشق سوپخوری

سركه‌ قرمز                            250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سبزی معطر خردكرده             از هر كدام 2 قاشق سوپخوری (شوید، گشنیز، جعفری، مرزه)

 روش تهیه سالاد ترشی

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و كاملاً پوره كنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی پوره كرده را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و 30- 35 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود. اكنون گل‌كلم، كلم برگ، هویج، كرفس، فلفل دلمه‌ای، سیر و ادویه را همراه با 4 قاشق سوپخوری از نمك درون شیشه مناسب و استریل كرده بریزید و آب گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید.

سپس باقیمانده‌ نمك را بیفزائید و سركه را اضافه كنید. حالا سبزی معطر را روی ترشی بریزید، در شیشه را محكم ببندید و یك هفته در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شود. پس از باز كردن در شیشه، حتما ترشی را در یخچال نگه دارید تا كپك نزند!

یادآوری1: این سالاد ترشی نمك زیادی دارد تا از كپك زدن آن جلوگیری شود.

یادآوری2: می‌توانید برگ‌های كرفس را نیز خرد كنید و درون سالاد ترشی بریزید. همچنین از چند عدد فلفل قلمی تند و  خردكرده نیز استفاده نمائید.

یادآوری3: این چاشنی باید زود مصرف شود. زیرا به دلیل وجود سركه‌ كم و آب گوجه‌فرنگی فراوان زود كپك می‌زند.

یادآوری4: می‌توان به جای سركه از آبغوره نیز در این چاشنی استفاده كرد.

 

برچسب ها: سالاد، ترشی، سالاد ترشی، روش تهیه سالاد ترشی، آموزش سالاد ترشی، مواد لازم سالاد ترشی، آشپزی با ترشی تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز