Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 15:58

25
فروردین
سس فلفل تند و شیرین

سس فلفل تند و شیرین

روش تهیه سس فلفل تند و شیرین

 اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 5/1 پیمانه

 فلفل دلمه‌ای قرمز                         5 عدد

پیاز                                            1 عدد متوسط

سیر له كرده                                1 حبه

آب                                            125 میل‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

رب گوجه‌فرنگی                            1 قاشق سوپخوری

سركه‌ سفید                               3 - 5 قاشق سوپخوری

شكر                                        3 قاشق سوپخوری

نمك                                        1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                           1 قاشق چایخوری

دانه‌ فلفل سیاه                         1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سس فلفل تند و شیرین

فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد كنید و تخمه‌شان را جدا سازید و نگه دارید. آن‌گاه پیاز را ریز خرد كنید و همراه با فلفل دلمه‌ای‌ها در قابلمه‌ لعابی بریزید. سیر، آب، رب گوجه‌فرنگی و سركه را بیفزائید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. همینكه مخلوط فراهم كرده قدری خنك شد، آن را در پارچ مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

اینك سس را به قابلمه‌ لعابی برگردانید و روی اجاق بگذارید. شكر و نمك را بیفزائید و مخلوط را 5 دقیقه، بجوشانید. حالا نیمی از سس را با پودر فلفل قرمز و دانه‌های فلفل سیاه مخلوط كنید و در شیشه‌ استریل كرده‌ مناسبی بریزید. سپس باقیمانده‌ سس را با تخمه‌های جدا كرده از فلفل دلمه‌ای مخلوط نمائید و سس فراهم كرده را در شیشه‌ استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: سس فلفل تند و شیرین، سس فلفل، سس تند، سس شیرین، روش تهیه سس، آموزش سس، سس با فلفل تعداد بازديد: 1243 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز