Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:20

6
شهریور
سس خوشمزه گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

سس خوشمزه گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

فلفل‌های دلمه‌ای را خرد كنید، تخمه‌هایش را بگیرید و فلفل‌ها را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه سركه را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا فلفل‌ها به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 3 پیمانه

 فلفل دلمه‌ای قرمز                 1 كیلوگرم

سركه‌ی سفید                       375 میلی‌لیتر (1/5 پیمانه)

گوجه‌فرنگی رسیده                 1 كیلوگرم

نمك                                     1 قاشق سوپخوری

شكر                                    4 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز                     1/5 قاشق چایخوری

 روش تهیه سس خوشمـزه گوجـه‌فرنگی و فلفـل دلمـه‌ای

فلفل‌های دلمه‌ای را خرد كنید، تخمه‌هایش را بگیرید و فلفل‌ها را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه سركه را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا فلفل‌ها به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزد. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را چهارقاچ كنید و به فلفل‌ها بیفزائید. حالا صبر كنید تا فلفل و گوجه‌فرنگی كاملاً بپزد.

اكنون اجاق را خاموش كنید و بگذارید این مخلوط اندكی خنك شود. اینك مخلوط فراهم كرده را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید و درون قابلمه بریزید. آن‌گاه نمك، شكر، رب‌ گوجه‌فرنگی و پودر فلفل را به آن بیفزائید و چند دقیقه بجوشانید. سپس اجاق را خاموش كنید و بگذارید سس خنك شود. حال سس را در شیشه‌ی استریل بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری1: می‌توانید این سس را بنا به ذائقه‌ی خود تندتر یا بدون فلفل نیز تهیه كنید.

یادآوری2: این سس به مدت یك‌‌ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: سس، سس گوجه فرنگی، سس خوشمزه، سس فلفل دلمه ای، آموزش سس گوجه فرنگی، مواد لازم سس فلفل دلمه ای تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز