اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 3 پیمانه
فلفل دلمهای قرمز 1 كیلوگرم
سركهی سفید 375 میلیلیتر (1/5 پیمانه)
گوجهفرنگی رسیده 1 كیلوگرم
نمك 1 قاشق سوپخوری
شكر 4 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1/5 قاشق چایخوری
روش تهیه سس خوشمـزه گوجـهفرنگی و فلفـل دلمـهای
فلفلهای دلمهای را خرد كنید، تخمههایش را بگیرید و فلفلها را در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه سركه را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا فلفلها به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزد. سپس گوجهفرنگیها را چهارقاچ كنید و به فلفلها بیفزائید. حالا صبر كنید تا فلفل و گوجهفرنگی كاملاً بپزد.
اكنون اجاق را خاموش كنید و بگذارید این مخلوط اندكی خنك شود. اینك مخلوط فراهم كرده را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید و درون قابلمه بریزید. آنگاه نمك، شكر، رب گوجهفرنگی و پودر فلفل را به آن بیفزائید و چند دقیقه بجوشانید. سپس اجاق را خاموش كنید و بگذارید سس خنك شود. حال سس را در شیشهی استریل بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری1: میتوانید این سس را بنا به ذائقهی خود تندتر یا بدون فلفل نیز تهیه كنید.
یادآوری2: این سس به مدت یكماه در یخچال قابل نگهداری است.