Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:32

25
فروردین
كال كباب

كال كباب

در گیلان برای تهیه‌ كال كباب از چوچاق و خالواش استفاده می‌كنند.

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

بادمجان                                                     1 كیلوگرم

گردوی آسیاب كرده                                      250 گرم

آب انار                                                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

دانه‌ انار ترش                                               2 قاشق سوپخوری

گلپر                                                          1 قاشق چایخوری

اناریجه و زولنگ ریز خردكرده و سائیده             3 قاشق سوپخوری

نمك                                                          1 قاشق چایخوری

 روش تهیه كال كباب

بادمجان‌‌ها را بشوئید و چند سوراخ در آن‌ها ایجاد كنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌شان را بگیرید. سپس بادمجان‌های كبابی كرده را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا گردو، آب انار، دانه‌ انار، گلپر، اناریجه، زولنگ و نمك را به بادمجان بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون كال‌كباب را با گردو و دانه‌های انار ترش بیارائید و یك ساعت در یخچال نگه‌دارید تا آماده‌ مصرف شود.

یادآوری1: در گیلان برای تهیه‌ كال كباب از چوچاق و خالواش استفاده می‌كنند.

یادآوری2: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود، به همان مقدار از نعنا بهره بگیرید.

 

  

برچسب ها: کباب، كال كباب، کال، روش تهیه كال كباب، آموزش كال كباب، آشپزی با کباب، مواد لازم كال كباب تعداد بازديد: 1472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز