اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 10 نفر
بادمجان 1 كیلوگرم
گردوی آسیاب كرده 250 گرم
آب انار 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
دانه انار ترش 2 قاشق سوپخوری
گلپر 1 قاشق چایخوری
اناریجه و زولنگ ریز خردكرده و سائیده 3 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كال كباب
بادمجانها را بشوئید و چند سوراخ در آنها ایجاد كنید. آنگاه بادمجانها را كبابی كنید و پوستشان را بگیرید. سپس بادمجانهای كبابی كرده را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا گردو، آب انار، دانه انار، گلپر، اناریجه، زولنگ و نمك را به بادمجان بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون كالكباب را با گردو و دانههای انار ترش بیارائید و یك ساعت در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود.
یادآوری1: در گیلان برای تهیه كال كباب از چوچاق و خالواش استفاده میكنند.
یادآوری2: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود، به همان مقدار از نعنا بهره بگیرید.