Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:36

25
فروردین
زیتون پرورده

زیتون پرورده

چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود به همان مقدار از سبزی معطر استفاده نمایید.

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم زیتون پرورده

زیتون بدون هسته                                         500 گرم

گردوی آسیاب كرده                                       150 گرم

سیر له كرده                                                1 حبه

زولنگ و اناریجه، سائیده از هر كدام                 1 دسته

آب انار                                                       250 میلی‌لیتر یا 125 میلی‌لیتر رب انار

گلپر آسیاب كرده                                         1 قاشق چایخوری

نمك                                                          1 قاشق چایخوری

دانه‌ی انار ترش برای تزئین                           به میزان لازم

 روش تهیه زیتون پرورده

زیتون، گردو، سیر، زولنگ، اناریجه، آب آنار، گلپر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا زیتون پرورده را دست‌كم 3 -4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده‌ مصرف شود. آن‌گاه زیتون پرورده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با دانه‌ انار ترش بیارائید.

یادآوری: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود به همان مقدار از سبزی معطر استفاده نمایید.

 

برچسب ها: زیتون، زیتون پرورده، روش تهیه زیتون پرورده، آموزش زیتون پرورده، مواد لازم زیتون پرورده، زیتون پرورده با گردو تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز