اعظم گلزارمنش
مواد لازم زیتون پرورده
زیتون بدون هسته 500 گرم
گردوی آسیاب كرده 150 گرم
سیر له كرده 1 حبه
زولنگ و اناریجه، سائیده از هر كدام 1 دسته
آب انار 250 میلیلیتر یا 125 میلیلیتر رب انار
گلپر آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
دانهی انار ترش برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه زیتون پرورده
زیتون، گردو، سیر، زولنگ، اناریجه، آب آنار، گلپر و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا زیتون پرورده را دستكم 3 -4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. آنگاه زیتون پرورده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با دانه انار ترش بیارائید.
یادآوری: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود به همان مقدار از سبزی معطر استفاده نمایید.