سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 – 8 نفر
روغن مایع 100 میلیلیتر
برنج 500 گرم
گوشت گوسالهی خردكرده 500 گرم
پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچهی خردكرده 100 گرم
فلفل سبز دلمهای خردكرده 4 عدد
قارچ خردكرده 500 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
تابهی مناسبی، روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید، برنج را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه مانند دستور كته آن را بپزید. سپس گوشت و پیازسرخكرده را در تابهی دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید. بعد 2 پیمانه آب به آن اضافه كنید و بگذارید بپزد.
حال پیازچه، فلفلدلمهای، قارچ، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا همهی مواد بپزد و آبش كشیده شود. اینك مایهی فراهمكرده را با كته مخلوط نمائید و به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید. اكنون قدری روغن روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: میتوانید پلو را جداگانه دم كنید و با مایهی قارچ مطابق شكل آن را تزئین و میل كنید.