Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 11:00

2
اسفند
پلو با قارچ

پلو با قارچ

تابه‌ی مناسبی، روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید، برنج را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه مانند دستور كته آن را بپزید. سپس گوشت و پیازسرخكرده را در تابه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید. بعد 2 پیمانه آب به آن اضافه كنید و بگذارید بپزد.

سرور چاووشی

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر

روغن مایع                            100 میلی‌لیتر

برنج                                    500 گرم

گوشت  گوساله‌ی خردكرده       500 گرم

پیاز سرخكرده                        2 قاشق سوپخوری

پیازچه‌ی خردكرده                   100 گرم

فلفل سبز دلمه‌ای خردكرده      4 عدد

قارچ خردكرده                        500 گرم

رب گوجه‌فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                          به میزان لازم

 

روش تهیه

تابه‌ی مناسبی، روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید، برنج را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه مانند دستور كته آن را بپزید. سپس گوشت و پیازسرخكرده را در تابه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید. بعد 2 پیمانه آب به آن اضافه كنید و بگذارید بپزد.

حال پیازچه، فلفل‌دلمه‌ای، قارچ، رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا همه‌ی مواد بپزد و آبش كشیده شود. اینك مایه‌ی فراهم‌كرده را با كته مخلوط نمائید و به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید. اكنون قدری روغن روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید پلو را جداگانه دم كنید و با مایه‌ی قارچ مطابق شكل آن را تزئین و میل كنید.

 

 

برچسب ها: طرز تهیه قارچ پلو، پلو با قارچ‬‎، قارچ پلو، طرز پخت قارچ پلو، آموزش تهیه قارچ پلو، مواد لازم قارچ پلو تعداد بازديد: 502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز