Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:08

23
مهر
مرصع پلو + فیلم

مرصع پلو + فیلم

طرز تهیه مرصع پلو

مرصع پلو

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

 

برنج..................................................5 پیمانه

كره یا روغن.....................................100 تا 150 گرم

زرشك............................................100گرم

زعفران حل كرده..................................1 قاشق چایخوری

خلال پسته.....................................100 گرم

خلال بادام .....................................100 گرم

خلال پرتقال و نارنج شیرین شده.........200 گرم

 

روش تهیه

 

مطابق دستورالعمل‌های پیش‌گفته، برنج را ابتدا آبكش و سپس دم كنید. در اواخر دم كشیدن، كره یا روغن را اضافه نمائید حالا زرشك را پس از تمیز كردن در ظرف مناسبی بریزید و با دو قاشق سوپخوری روغن، به مدت 1 دقیقه روی حرارت تفت دهید. بعد زعفران را بیفزائید، از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. آن‌گاه خلال پسته را بشوئید و خلال بادام را با مقداری زعفران آغشته سازید. سپس خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال و نارنج را به زرشك بیفزائید. هنگام كشیدن مرصع پلو، قدری از مخلوط زرشك را با برنج تركیب كنید، در دیس بكشید و رویش را با بقیه مواد تزئین نمائید یا برنج را در دیس بكشید و رویش را با هر كدام از مواد، مطابق شكل تزئین نمائید.

یادآوری: مرصع پلو را معمولا با مرغ تهیه می‌كنند.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، مرصع پلو تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز