مرصع پلو
مواد لازم برای 6-8 نفر:
برنج..................................................5 پیمانه
كره یا روغن.....................................100 تا 150 گرم
زرشك............................................100گرم
زعفران حل كرده..................................1 قاشق چایخوری
خلال پسته.....................................100 گرم
خلال بادام .....................................100 گرم
خلال پرتقال و نارنج شیرین شده.........200 گرم
روش تهیه
مطابق دستورالعملهای پیشگفته، برنج را ابتدا آبكش و سپس دم كنید. در اواخر دم كشیدن، كره یا روغن را اضافه نمائید حالا زرشك را پس از تمیز كردن در ظرف مناسبی بریزید و با دو قاشق سوپخوری روغن، به مدت 1 دقیقه روی حرارت تفت دهید. بعد زعفران را بیفزائید، از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. آنگاه خلال پسته را بشوئید و خلال بادام را با مقداری زعفران آغشته سازید. سپس خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال و نارنج را به زرشك بیفزائید. هنگام كشیدن مرصع پلو، قدری از مخلوط زرشك را با برنج تركیب كنید، در دیس بكشید و رویش را با بقیه مواد تزئین نمائید یا برنج را در دیس بكشید و رویش را با هر كدام از مواد، مطابق شكل تزئین نمائید.
یادآوری: مرصع پلو را معمولا با مرغ تهیه میكنند.