ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6 نفر
لوبیا سفید 130 گرم
سیبزمینی اسلامبولی 720 گرم
كاهو 2 بوته متوسط (600 گرم)
سیب درختی ورقهای خرد كرده 1 عدد متوسط
آووكادوی ورقهای خرد كرده 1 عدد متوسط
گردو 50 گرم
مواد لازم سس ماست
ماست 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
زرده تخممرغ 1 عدد
روغن مایع 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
تره خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد سیبزمینی و لوبیا سفید
لوبیا را در قابلمه بریزید، رویش را با آب بپوشانید و بگذارید یك شب بماند تا خوب بخیسد. آنگاه آب لوبیا را دور بریزید و لوبیا را در قابلمه حاوی آبجوش بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید. حالا سیبزمینیها را بپزید و پوستشان را بگیرید.
اكنون برگهای كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و لوبیا، سیبزمینی، سیب درختی، آووكادو و گردو را رویش بچینید و سس را بیفزائید و میل كنید.
روش تهیه سس: ماست، زرده تخممرغ و روغن را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود. آنگاه تره را بیفزائید.