Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:09

7
شهریور
سالاد سیب‌زمینی و لوبیا سفید

سالاد سیب‌زمینی و لوبیا سفید

لوبیا را در قابلمه بریزید، رویش را با آب بپوشانید و بگذارید یك شب بماند تا خوب بخیسد. آن‌گاه آب لوبیا را دور بریزید و لوبیا را در قابلمه حاوی آب‌جوش بپزید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

لوبیا سفید                              130 گرم

سیب‌زمینی اسلامبولی            720 گرم

كاهو                                      2 بوته متوسط (600 گرم)

سیب درختی ورقه‌ای خرد كرده  1 عدد متوسط

آووكادوی ورقه‌ای خرد كرده        1 عدد متوسط

گردو                                      50 گرم

مواد لازم سس ماست

ماست                                   125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

روغن مایع                             125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تره خرد كرده                         1 قاشق سوپخوری

روش تهیه سالاد سیب‌زمینی و لوبیا سفید

لوبیا را در قابلمه بریزید، رویش را با آب بپوشانید و بگذارید یك شب بماند تا خوب بخیسد. آن‌گاه آب لوبیا را دور بریزید و لوبیا را در قابلمه حاوی آب‌جوش بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید. حالا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوست‌شان را بگیرید.

اكنون برگ‌های كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و لوبیا، سیب‌زمینی، سیب درختی، آووكادو و گردو را رویش بچینید و سس را بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه سس: ماست، زرده تخم‌مرغ و روغن را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود. آن‌گاه تره را بیفزائید.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد لوبیا، سالاد لوبیا سفید، آموزش سالاد، سالاد سیب زمینی، مواد لازم سالاد سیب زمینی تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز