فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز ورقهای خرد كرده 1 عدد درشت
سیر له كرده 2 حبه
آب گوشت 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
آویشن یك دوم قاشق چایخوری
ارگانو یكدوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی پوست كنده و خرد كرده 200 گرم
شكر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
سیبزمینی پوست كنده و مكعبی خرد كرده 1 عدد كوچك
قارچ دو نیم كرده 100 گرم
سیبزمینی ورقهای خرد كرده 2 عدد متوسط
كره آبكرده 30 گرم
روش تهیه خوراك بره با سیبزمینی برشته
2 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود. سپس گوشت سرخكرده را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید. حالا پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
اكنون آب گوشت، رب گوجهفرنگی، آویشن، ارگانو، گوجهفرنگی و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك سس فراهم كرده را 5 دقیقه بجوشانید و گوشت را به تابه برگردانید و با سس مخلوط كنید. آنگاه در تابه را بگذارید و خوراك را نیمساعت بپزید. سپس آرد را با آب مخلوط كنید و درون خوراك بریزید.
در تابه را بردارید و بگذارید آب گوشت كشیده شود. در این میان سیبزمینی خرد كرده را بپزید و همراه با قارچ به خوراك بیفزائید. حالا این مخلوط را به طور مساوی بین 4 ظرف نسوز به گنجایش 250 میلیلیتر (یك پیمانه) بریزید و با ورقههای سیبزمینی بپوشانید.
روی سیبزمینیها كره بمالید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه سیبزمینیها برشته و طلائیرنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.