Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 07:50

6
شهریور
كوفته سیب‌زمینی

كوفته سیب‌زمینی

پوره سیب‌زمینی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار به اندازه یك نارنگی كوچك از آن بردارید و در دست پهن كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 سیب‌زمینی پخته و پوره كرده       2 عدد درشت

نمك و فلفل                               به میزان لازم

پنیر گودای رنده كرده                    60 گرم

جعفری خرد كرده                         2 قاشق سوپخوری

آرد                                             50 گرم

تخم‌مرغ همزده                            1 عدد

كورن‌فلكس                                 50 گرم

 روش تهیه كوفته سیب‌زمینی

پوره سیب‌زمینی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار به اندازه یك نارنگی كوچك از آن بردارید و در دست پهن كنید.

سپس اندكی از مخلوط پنیر و جعفری میانشان بگذارید و به شكل توپ درآورید، حالا كوفته‌ها را ابتدا در آرد و تخم‌مرغ و بعد در كورن‌فلكس بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون كوفته‌ها را در دیس مناسبی بچینید و با سبزی دلخواهتان مثل شوید، جعفری و پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: کوفته، سیب زمینی، روش تهیه کوفته، آموزش کوفته، کوفته سیب زمینی، آشپزی با کوفته، مواد لازم کوفته تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز