سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پخته و پوره كرده 2 عدد درشت
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر گودای رنده كرده 60 گرم
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آرد 50 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
كورنفلكس 50 گرم
روش تهیه كوفته سیبزمینی
پوره سیبزمینی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه هر بار به اندازه یك نارنگی كوچك از آن بردارید و در دست پهن كنید.
سپس اندكی از مخلوط پنیر و جعفری میانشان بگذارید و به شكل توپ درآورید، حالا كوفتهها را ابتدا در آرد و تخممرغ و بعد در كورنفلكس بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون كوفتهها را در دیس مناسبی بچینید و با سبزی دلخواهتان مثل شوید، جعفری و پیازچه بیارائید.