Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 01:13

6
شهریور
ایده‌های زیبا و متنوع برای آراستن سیب‌زمینی

ایده‌های زیبا و متنوع برای آراستن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. چنانچه پوره آبدار بود، آن را در سینی بریزید و پهن كنید و ده دقیقه در فر داغ قرار دهید تا آبش تبخیر شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم

سیب‌زمینی مرغوب         1 كیلوگرم

زرده تخم‌مرغ                  3 عدد

جوزهندی رنده كرده       یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                            1 قاشق چایخوری

پودر سوخاری                به میزان لازم

پرك بادام                       به میزان لازم

روغن برای سرخ كردن     به میزان لازم

 روش تهیه ایده‌های زیبا و متنوع برای آراستن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. چنانچه پوره آبدار بود، آن را در سینی بریزید و پهن كنید و ده دقیقه در فر داغ قرار دهید تا آبش تبخیر شود. همینكه پوره سیب‌زمینی خنك شد، زرده‌های تخم‌مرغ، جوز هندی و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار قدری از این مایه بردارید و مانند تصویر به شكل‌های مختلف در آورید.

سپس آنها را در پودر سوخاری یا پرك بادام بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

یادآوری‌1: می‌توانید تعدادی پفك را در پودر كنید و با پودر سوخاری مخلوط سازید تا سیب‌زمینی‌ها خوش‌رنگ‌تر شوند و یا مایه را به شكل دایره‌های گردی به قطر 10 سانتیمتر در آورید و در روغن سرخ كنید.

یادآوری‌2: برای تهیه سیب‌زمینی مكعبی شكل، از سیب‌زمینی‌های درشت استفاده كنید و مربعی به اندازه 4 سانتیمتر از وسط سیب‌زمینی فراهم سازید. سپس با كارد تیز از هر طرف شكافی به عمق 1 سانتیمتر ایجاد كنید و قسمت‌های بریده شده را  جدا نمائید. حالا مكعب‌های سیب‌زمینی را بخارپز كنید و یا در روغن فراوان سرخ نمائید.

 

برچسب ها: سیب زمینی، آراستن سیب زمینی، آموزش آراستن سیب زمینی، روش آراستن سیب زمینی، سیب زمینی ها تعداد بازديد: 582 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز