اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 -6 نفر
سیبزمینی پوست كنده 600 گرم (2 عدد درشت)
سیر پوست كنده 4 حبّه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
گوجهفرنگی خشك خرد كرده 35 گرم
آویشن 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
سفیده تخممرغ 2 عدد
روش تهیه سوفله سیبزمینی
4 ظرف نسوز مخصوص سوفله را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه) چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه سیبزمینیها را به تكههای 4 سانتیمتری خرد كنید. سپس سیبزمینی و سیر را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و رویش روغن بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حال آن را پوره كنید و در كاسه مناسبی بریزید. اكنون خامه، گوجهفرنگی، آویشن و زرده تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه 4 عدد سفیده تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا سفیدههای تخممرغ را در دو نوبت به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا حجم سفیدهها از بین نرود!
اینك مایه فراهم كرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه سوفله طلائی رنگ شود، بپزید.