Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:47

6
شهریور
سوپ سیب‌‌زمینی با گوجه‌فرنگی و ریحان

سوپ سیب‌‌زمینی با گوجه‌فرنگی و ریحان

كره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق‌ قرار دهید. آن‌گاه تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و سه دقیقه تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه تره‌فرنگی را بپزید تا نرم شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 كره                                                30 گرم

روغن زیتون                                      2 قاشق چایخوری

تره‌فرنگی خرد كرده                           400 گرم (2 بوته كوچك)

سیر له كرده                                    2 حبه

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده    800 گرم (4 عدد متوسط)

پوست لیموی رنده كرده                    1 قاشق چایخوری

برگ بو                                           2 عدد

قرص عصاره سبزی                          2 عدد

آب گرم                                          1 لیتر (4 پیمانه)

مواد لازم برای روی سوپ

روغن زیتون                                    1 قاشق سوپخوری

تره‌فرنگی ریز خرد كرده                     200 گرم (1 بوته كوچك)

سیر له كرده                                   1 حبه

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده                500 گرم

ریحان خرد كرده                               1 قاشق سوپخوری

روش تهیه سوپ سیب‌‌زمیـنی با گوجه‌فرنگی و ریحان

كره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق‌ قرار دهید. آن‌گاه تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و سه دقیقه تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه تره‌فرنگی را بپزید تا نرم شود. حالا سیب‌‍‌زمینی، پوست لیمو، برگ بو و عصاره سبزی حلكرده در آب را درون سوپ بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا سیب‌‍‌زمینی نرم شود.

اكنون سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سوپ پوره شود. اینك سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و ده دقیقه تره‌فرنگی را بپزید تا نرم شود. اینك گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا ریحان را بیفزائید.

 

برچسب ها: سوپ، سوپ سیب زمینی، سوپ با گوجه فرنگی، سوپ با ریحان، آموزش سوپ سیب زمینی، مواد سوپ، تهیه سوپ تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز