اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 30 گرم
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
ترهفرنگی خرد كرده 400 گرم (2 بوته كوچك)
سیر له كرده 2 حبه
سیبزمینی پوست كنده و خرد كرده 800 گرم (4 عدد متوسط)
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
قرص عصاره سبزی 2 عدد
آب گرم 1 لیتر (4 پیمانه)
مواد لازم برای روی سوپ
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
ترهفرنگی ریز خرد كرده 200 گرم (1 بوته كوچك)
سیر له كرده 1 حبه
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 500 گرم
ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ سیبزمیـنی با گوجهفرنگی و ریحان
كره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و سه دقیقه تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه ترهفرنگی را بپزید تا نرم شود. حالا سیبزمینی، پوست لیمو، برگ بو و عصاره سبزی حلكرده در آب را درون سوپ بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا سیبزمینی نرم شود.
اكنون سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سوپ پوره شود. اینك سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه در تابه را بگذارید و ده دقیقه ترهفرنگی را بپزید تا نرم شود. اینك گوجهفرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا ریحان را بیفزائید.