Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

9
شهریور
سالاد توت‌فرنگی و زردآلو

سالاد توت‌فرنگی و زردآلو

برگ‌های كاهو را جدا كنید، بشوئید و كنار بگذارید. آن‌گاه توت فرنگی، زردآلو و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.سپس آب پرتقال، شكر، آبلیمو، نمك و فلفل را در كاسه دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 كاهو                            نیم بوته

توت‌فرنگی خرد كرده        100 گرم

زردآلوی خرد كرده            100 گرم

پیازچه خرد كرده             100 گرم

آب پرتقال                      125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شكر                            1 قاشق چایخوری

آبلیمو                          1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                به میزان لازم

 روش تهیه سالاد توت‌فرنگی و زردآلو

برگ‌های كاهو را جدا كنید، بشوئید و كنار بگذارید. آن‌گاه توت فرنگی، زردآلو و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال، شكر، آبلیمو، نمك و فلفل را در كاسه دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را روی برگ‌های كاهو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

نكات خواندنی

متخصصان علوم تغذیه مصرف زردآلو را به دلیل وجود ویتامین A و نقش آن در سلامت چشم توصیه می‌كنند. ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین پیشنهاد خوراكی است. ویتامین A كه یك آنتی‌اكسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیكال‌های آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن جلوگیری می‌كند.

به گفته پزشكان، تأثیر رادیكال‌های آزاد ممكن است باعث ایجاد آب مروارید و دیگر بیماری‌های چشمی شود.

 

برچسب ها: سالاد، انواع سالاد، آموزش سالاد، سالاد زردآلو، سالاد توت فرنگی، تهیه سالاد توت فرنگی، سالاد با توت فرنگی تعداد بازديد: 937 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز