فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
كاهو نیم بوته
توتفرنگی خرد كرده 100 گرم
زردآلوی خرد كرده 100 گرم
پیازچه خرد كرده 100 گرم
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد توتفرنگی و زردآلو
برگهای كاهو را جدا كنید، بشوئید و كنار بگذارید. آنگاه توت فرنگی، زردآلو و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال، شكر، آبلیمو، نمك و فلفل را در كاسه دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را روی برگهای كاهو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
نكات خواندنی
متخصصان علوم تغذیه مصرف زردآلو را به دلیل وجود ویتامین A و نقش آن در سلامت چشم توصیه میكنند. ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین پیشنهاد خوراكی است. ویتامین A كه یك آنتیاكسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیكالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن جلوگیری میكند.
به گفته پزشكان، تأثیر رادیكالهای آزاد ممكن است باعث ایجاد آب مروارید و دیگر بیماریهای چشمی شود.