Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:19

9
شهریور
پیراشكی رولی‌مرغ

پیراشكی رولی‌مرغ

شیر، شكر و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ، روغن و كره را به آن بیفزائید. سپس مخلوط آرد و نمك را كم‌كم درون مایه فراهم كرده بریزید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

شیر ولرم                 100 میلی‌لیتر

شكر                      1 قاشق چایخوری

مایه خمیر               یك‌چهارم قاشق چایخوری

سفیده تخم‌‌مرغ       1 عدد

روغن مایع              100 میلی‌لیتر

كره آبكرده              1 قاشق سوپخوری

آرد                        600 گرم

نمك                     1 قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده كرده 50 گرم

كنجد                   1 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

روغن مایع           2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده      1 عدد

سیر له كرده      2 حبه

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد درشت

مرغ پخته و خرد كرده   500 گرم

نمك               یك‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ   1 عدد

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

روغن مایع       1 قاشق سوپخوری

روش تهیه پیراشكی رولی‌مرغ

شیر، شكر و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ، روغن و كره را به آن بیفزائید. سپس مخلوط آرد و نمك را كم‌كم درون مایه فراهم كرده بریزید تا خمیر مناسبی بدست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

اكنون خمیر را نصف كنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید. نیمی از پنیر را رویش بپاشید و نیمی از مواد میانی را روی آن بریزید و صاف كنید. حالا خمیر را رول كنید و به عرض دو سانتیمتر ببرید. اكنون آنها را در سینی چربكرده بچینید و 20 دقیقه استراحت دهید.

آن‌گاه روی خمیرها را با مواد رویه زرین كنید و كنجد بپاشید. باقیمانده خمیر را نیز به همین ترتیب آماده كنید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه پیراشكی‌ها را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر، فلفل دلمه‌ای و مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا نمك و رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اكنون بگذارید این مخلوط خنك شود.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش پیراشکی، پیراشکی، روش تهیه پیراشکی، تهیه پیراشکی، مواد لازم پیراشکی، پیراشکی رولی مرغ، پیراشکی با مرغ تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز