سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط
پسته بینمك خرد كرده 120 گرم
جعفری خرد كرده 40 گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
رب فلفل 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه كتلت پسته
گوشت، پیاز، پسته و جعفری را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید. آنگاه نمك، فلفل، زیره و رب فلفل را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا چسبنده شود. حالا رویش را بپوشانید و 3 – 4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را بردارید و گرد كنید.
اكنون دو طرف كتلتها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری و گوجه فرنگی بیارائید.
روزه داران بخوانند
عوامل ایجاد كننده بیحالی و افت فشارخون در ماه رمضان عبارتند از: استفاده بیشتر از حد مواد غذائی حاوی قندهای ساده، انواع شیرینیها و شكلات، زولبیا و بامیه و سایر نوشیدنیهای خامهای، حلوا و شلهزرد توأم با عدم تأمین مایعات مورد نیاز بدن در فرصتهای موجود، سبب بروز ضعف و بیحالی، خستگی، رنگپریدگی، سرگیجه، افت فشارخون ناشی از تحریك ترشح انسولین توسط لوزوالمعده میشود.