Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:41

13
شهریور
كتلت پسته

كتلت پسته

گوشت، پیاز، پسته و جعفری را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زیره و رب فلفل را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا چسبنده شود.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت چرخكرده                  500 گرم

پیاز رنده كرده                      1 عدد متوسط

پسته بی‌نمك خرد كرده        120 گرم

جعفری خرد كرده                 40 گرم

نمك و فلفل سیاه                به میزان لازم

زیره آسیاب كرده                  1 قاشق چایخوری

رب فلفل                            1 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ كردن         به میزان لازم

 روش تهیه كتلت پسته

گوشت، پیاز، پسته و جعفری را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زیره و رب فلفل را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا چسبنده شود. حالا رویش را بپوشانید و 3 – 4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را بردارید و گرد كنید.

اكنون دو طرف كتلت‌ها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری و گوجه فرنگی بیارائید.

روزه داران بخوانند

عوامل ایجاد كننده بی‌حالی و افت فشارخون در ماه رمضان عبارتند از: استفاده بیشتر از حد مواد غذائی حاوی قندهای ساده، انواع شیرینی‌ها و شكلات، زولبیا و بامیه و سایر نوشیدنی‌های خامه‌ای، حلوا و شله‌زرد توأم با عدم تأمین مایعات مورد نیاز بدن در فرصت‌های موجود، سبب بروز ضعف و بی‌حالی، خستگی، رنگ‌پریدگی، سرگیجه‌، افت فشارخون ناشی از تحریك ترشح انسولین توسط لوزوالمعده می‌شود.

 

برچسب ها: کتلت، روش تهیه كتلت پسته، تهیه کتلت پسته، کتلت پسته، آموزش کتلت پسته، مواد لازم کتلت پسته، آشپزی با پسته تعداد بازديد: 782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز