ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج 600 گرم
بلغور 150 گرم
لپه باقلای زرد 150 گرم
كره 200 گرم
زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری
آبجوش 6 پیمانه (یكونیم لیتر)
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
پیازداغ 1 پیمانه
روش تهیه كته باقلا
برنج، بلغور و باقلا را از شب قبل بخیسانید. آنگاه كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس برنج، بلغور، باقلا و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. حالا زعفران، نمك و نیمی از پیازداغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
همینكه آب برنج كشیده شد، آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید. اكنون كته را در دیس بكشید و با باقیمانده پیازداغ بیارائید.