Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 19:33

13
شهریور
كته باقلا

كته باقلا

برنج، بلغور و باقلا را از شب قبل بخیسانید. آن‌گاه كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس برنج، بلغور، باقلا و آب را درون قابلمه بریزید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 برنج                            600 گرم

بلغور                           150 گرم

لپه باقلای زرد              150 گرم

كره                           200  گرم

زردچوبه                    1/5 قاشق چایخوری

آب‌جوش                   6 پیمانه (یك‌ونیم لیتر)

زعفران حلكرده          3 قاشق سوپخوری

نمك                        به میزان لازم

پیازداغ                     1 پیمانه

 روش تهیه كته باقلا

برنج، بلغور و باقلا را از شب قبل بخیسانید. آن‌گاه كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس برنج، بلغور، باقلا و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. حالا زعفران، نمك و نیمی از پیازداغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

همینكه آب برنج كشیده شد، آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید. اكنون كته را در دیس بكشید و با باقیمانده‌ پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه كته باقلا، آموزش کته باقلا، تهیه کته باقلا، مواد لازم کته باقلا، آشپزی با کته باقلا، کته باقلا تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز