Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 21:15

13
شهریور
هلیم‌گندم

هلیم‌گندم

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز له كنید. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از استخوان جدا سازید و بكوبید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

گندم                                   300 گرم

گوشت گردن(گوسفند)           1 كیلوگرم

پیاز                                    1 عدد متوسط

نمك                                   به میزان لازم

گلاب                                 80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

روغن حیوانی                     3 قاشق سوپخوری

دارچین                              برای تزئین به میزان لازم

خلال بادام                          برای تزئین به میزان لازم

سینه بوقلمون پخته و ریش كرده   100 گرم

روش تهیه هلیم‌گندم

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز له كنید. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از استخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له كرده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.

یادآوری1: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تاروپود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود!

یادآوری2: گوشت هلیم پس از پخت می‌باید یك پیمانه آب داشته باشد.

یادآوری3: گندم را با حرارت ملایم و بدون هم زدن بپزید.

برچسب ها: روش تهیه هلیم‌گندم، آموزش هلیم گندم، روش تهیه هلیم، هلیم گندم، آشپزی با هلیم، تهیه هلیم تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز