اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
گندم 300 گرم
گوشت گردن(گوسفند) 1 كیلوگرم
پیاز 1 عدد متوسط
نمك به میزان لازم
گلاب 80 میلیلیتر (یك سوم پیمانه)
روغن حیوانی 3 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزئین به میزان لازم
خلال بادام برای تزئین به میزان لازم
سینه بوقلمون پخته و ریش كرده 100 گرم
روش تهیه هلیمگندم
گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز له كنید. آنگاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از استخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له كرده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.
یادآوری1: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تاروپود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود!
یادآوری2: گوشت هلیم پس از پخت میباید یك پیمانه آب داشته باشد.
یادآوری3: گندم را با حرارت ملایم و بدون هم زدن بپزید.