Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 08:48

13
شهریور
آش آلبالو

آش آلبالو

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 لوبیا چیتی               70 گرم

عدس                       200 گرم

لپه                          50 گرم

برنج                         75 گرم

سبزی‌ ریز خرد كرده   500 گرم

(تره، شوید، جعفری، اسفناج)

نمك و فلفل            به میزان لازم

پیازداغ                    4 قاشق سوپخوری

سیرداغ                  1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده      200 گرم

پیاز رنده كرده           1 عدد

نمك، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم

آرد برنج                     2 قاشق سوپخوری

آلبالوی هسته گرفته   300 گرم

نعناداغ                      3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه آش آلبالو

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد. سپس نمك، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید. اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینك از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یك‌دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید. پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

 

برچسب ها: آش، آلبالو، آشپزی با آلبالو، روش تهیه آش آلبالو، آموزش آش آلبالو، مواد آش آلبالو، آش آلبالو تعداد بازديد: 1121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز