اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 3 قاشق سوپخوری
كدوی حلقهای خرد كرده 1 پیمانه
قارچ ورقهای خرد كرده 1 پیمانه
تخممرغ 3 عدد
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده كرده یكدوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
كره 1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خرد كرده 1 عدد متوسط
جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
پودر ریحان خشك یكدوم قاشق چاپخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه املت ایتالیائی
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه كدو را قدری در آن تفت دهید. سپس كدو را از تابه درآورید، قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی، تخممرغها، نمك و فلفل را مخلوط كنید و در تابه بپزید. اكنون املت را در بشقاب مناسبی برگردانید، مخلوط سبزی را رویش بریزید و پنیر بپاشید و یك طرف املت را روی مواد برگردانید.
سپس سس فراهم كرده را رویش بریزید و با جعفری بیارائید.
روش تهیه سس: یك قاشق سوپخوری كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
یادآوری: توجه داشته باشید كه قارچ و كدو باید بسیار نازك حلقهای خرد شود.