Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 19:23

20
شهریور
املت ایتالیائی

املت ایتالیائی

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه كدو را قدری در آن تفت دهید. سپس كدو را از تابه درآورید، قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

كره                                  3 قاشق سوپخوری

كدوی حلقه‌ای خرد كرده      1 پیمانه

قارچ ورقه‌ای خرد كرده         1 پیمانه

تخم‌مرغ                           3 عدد

نمك                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل                               یك‌چهارم قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده كرده      یك‌دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس

كره                                1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی خرد كرده       1 عدد متوسط

جعفری ریز خرد كرده        2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                  1 حبه

پودر ریحان خشك           یك‌دوم قاشق چاپخوری

نمك                            یك‌هشتم قاشق چایخوری

 روش تهیه املت ایتالیائی

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه كدو را قدری در آن تفت دهید. سپس كدو را از تابه درآورید، قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را مخلوط كنید و در تابه بپزید. اكنون املت را در بشقاب مناسبی برگردانید، مخلوط سبزی را رویش بریزید و پنیر بپاشید و یك طرف املت را روی مواد برگردانید.

سپس سس فراهم كرده را رویش بریزید و با جعفری بیارائید.

روش تهیه سس: یك قاشق سوپخوری كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

یادآوری: توجه داشته باشید كه قارچ و كدو باید بسیار نازك حلقه‌ای خرد شود.

 

برچسب ها: املت، مواد املت، آموزش املت، املت ایتالیایی، روش تهیه املت، آشپزی با املت، املت ایتالیا تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز