Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 15:58

23
شهریور
كباب بره با سس ماست

كباب بره با سس ماست

گوشت را به مكعب‌های 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

ران بره                          800 گرم

نان پیتا                         4 عدد

لیموی چهار قاچ كرده      1 عدد

مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت

آبلیمو                         3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                3 - 4 قاشق سوپخوری

رزماری                     1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده       1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز            1 قاشق چایخوری

فلفل تند سبز خردكرده 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس ماست

سیر له‌كرده              1 حبه

 جعفری خردكرده      1 دسته

ماست                    400 میلی‌لیتر

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل           به میزان لازم

روش تهیه كباب بره با سس ماست

گوشت را به مكعب‌های 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس 8 سیخ‌ چوبی را 30 دقیقه در آب بگذارید تا روی آتش نسوزند! حالا تكه‌های گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید. نان‌ها را در تُستر برشته كنید و كباب را در 4 بشقاب مناسب پذیرائی قرار دهید و با نان برشته، لیمو و قدری سس ماست بیارائید.

روش تهیه سس برای مزه‌دار كردن گوشت: آبلیمو، روغن زیتون، رزماری، زنجفیل، پودر زیره و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه سس ماست: سیر، جعفری، ماست، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.

 

برچسب ها: روش تهیه کباب، کباب بره، کباب با سس، کباب با سس ماست، تهیه کباب بره، آموزش کباب بره، سس ماست تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز