ایران كوهستانی
مواد لازم برای 4 نفر
ران بره 800 گرم
نان پیتا 4 عدد
لیموی چهار قاچ كرده 1 عدد
مواد لازم برای مزهدار كردن گوشت
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 - 4 قاشق سوپخوری
رزماری 1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
فلفل تند سبز خردكرده 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس ماست
سیر لهكرده 1 حبه
جعفری خردكرده 1 دسته
ماست 400 میلیلیتر
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه كباب بره با سس ماست
گوشت را به مكعبهای 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. مواد لازم برای مزهدار كردن گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس 8 سیخ چوبی را 30 دقیقه در آب بگذارید تا روی آتش نسوزند! حالا تكههای گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید. نانها را در تُستر برشته كنید و كباب را در 4 بشقاب مناسب پذیرائی قرار دهید و با نان برشته، لیمو و قدری سس ماست بیارائید.
روش تهیه سس برای مزهدار كردن گوشت: آبلیمو، روغن زیتون، رزماری، زنجفیل، پودر زیره و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیه سس ماست: سیر، جعفری، ماست، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.