فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی شوریده 600 گرم
لیموترش 1 عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری 600 گرم
كامكوات چهار قاچ كرده 200 گرم
سیر ریز خرد كرده 2 حبه
جعفری ریز خرد كرده نصف یك دسته كوچك
روغن زیتون 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
كاهوی خرد كرده 2 پیمانه
روش تهیه كباب ماهی شوریده با كامكوات
هشت سیخ چوبی را در آب بخیسانید تا هنگامی كه روی آتش قرار میگیرند، نسوزند! ماهی را بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آنگاه آن را مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید. سپس پوست لیمو را رنده كنید و آبش را بگیرید و نگه دارید. حالا ماهی، گوجهفرنگی و كامكوات را بهطور یك در میان، به سیخ بكشید.
پوست لیمو، سیر، جعفری و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در كاسه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، ماهی را در این مخلوط نگه دارید. اكنون روی ماهی نمك و فلفل بپاشید و روی منقل یا كبابپز برشته كنید. اینك كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.
آبلیمو و باقیمانده روغن زیتون را روی كاهو بریزید و اندكی نمك و فلفل بپاشید، آنگاه كباب ماهی را كنارش بگذارید و میل كنید.