اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله گوساله 750 گرم
بادامزمینی بو داده 100 گرم
پیازچه خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر خرد كرده 2 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
سس ماهی (fish sauce) 3 قاشق سوپخوری
اسپاگتی 200 گرم
نمك 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كباب گوشت برشته
گوشت را به مكعبهای 2 سانتیمتری خرد كنید. آنگاه بادام زمینی، پیازچه، سیر، زنجفیل، گشنیز، عسل و سس ماهی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد خرد شوند. حالا گوشت را در این مخلوط بخوابانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل یا كبابپز كباب كنید. اسپاگتی و نمك را در آبجوش بریزید و پس از هشت دقیقه آبكشی كنید. اكنون اسپاگتی را در 4 بشقاب پذیرائی بریزید و كباب را رویش قرار دهید و میل كنید.
نكات خواندنی
برای جلوگیری از آلودگی گوشت در منزل باید در صورت پاك كردن سبزی خام و آلوده هرگز به گوشت دست نزنید. مگر آنكه پیشاپیش با آب و صابون دستانتان را شست و شو دهید. در صورت دست زدن به گوشت هنگام آمادهسازی آن، هرگز به سایر مواد غذائی دست نزنید، مگر آنكه باز هم با آب و صابون دستانتان را بشوئید.
پس از استفاده از چاقو، تخته برش و غیره برای گوشت و قبل از استفاده از آنها برای سایر مواد غذائی باید وسایل مزبور را با آب گرم و مواد شوینده شستو شو دهید.