اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كتف مرغ 12 عدد
سس گوجهفرنگی 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
برنج 400 گرم
كره بادامزمینی 210 گرم
آب مرغ 160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
سس چیلی 2 قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روش تهیه كتفهای كبابی
مرغ و سس گوجهفرنگی را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مرغ را به سیخ بكشید و روی كبابپز یا منقل كباب كنید و آن را گرم نگه دارید. حالا برنج را بخیسانید و بپزید. سپس كره بادامزمینی، آب مرغ، سس چیلی، سس سویا، آبلیمو و شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و 5دقیقه سس را روی حرارت ملایم بجوشانید.
اكنون برنج را در ظرف مناسبی بكشید، مرغ كباب كرده را رویش قرار دهید و قدری از سس فراهم كرده روی كباب بریزید. حال باقیمانده سس را در كاسهای بریزید و همراه با كباب میل كنید.
نكات خواندنی
برای تهیه سس گوجهفرنگی در منزل؛ 1 كیلوگرم فلفل دلمهای قرمز را خرد كنید، هستههایش را جدا سازید و در قابلمه بریزید. آنگاه یكونیم پیمانه سركه به آن بیفزائید و با حرارت ملایم 30 دقیقه بپزید. حالا 1 كیلوگرم گوجهفرنگی را به 4 قسمت برش دهید و به مواد قبل بیفزائید.
بعد از نرم شدن كامل گوجهفرنگی و خنك شدن مایه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا، 1 قاشق سوپخوری نمك، 4 قاشق سوپخوری شكر، 2 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی و 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز تند به آن بیفزائید و چند دقیقه دیگر سس را بجوشانید. از این مقدار مواد یكو نیم لیتر سس بدست میآید كه به مدت یك ماه در یخچال قابل نگهداری است.