Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 - 04:36

21
شهریور
كتف‌های كبابی

كتف‌های كبابی

مرغ و سس گوجه‌فرنگی را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ را به سیخ بكشید و روی كباب‌پز یا منقل كباب كنید و آن را گرم نگه دارید. حالا برنج را بخیسانید و بپزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 كتف مرغ                             12 عدد

سس گوجه‌فرنگی                 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

برنج                                   400 گرم

كره بادام‌زمینی                     210 گرم

آب مرغ                               160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

سس چیلی                       2 قاشق چایخوری

سس سویا                        3 قاشق سوپخوری

آبلیمو                               1 قاشق سوپخوری

شیر نارگیل                      250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 روش تهیه كتف‌های كبابی

مرغ و سس گوجه‌فرنگی را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ را به سیخ بكشید و روی كباب‌پز یا منقل كباب كنید و آن را گرم نگه دارید. حالا برنج را بخیسانید و بپزید. سپس كره بادام‌زمینی، آب مرغ، سس چیلی، سس سویا، آبلیمو و شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و 5دقیقه سس را روی حرارت ملایم بجوشانید.

اكنون برنج را در ظرف مناسبی بكشید، مرغ كباب كرده را رویش قرار دهید و قدری از سس فراهم كرده روی كباب بریزید. حال باقیمانده سس را در كاسه‌ای بریزید و همراه با كباب میل كنید.

نكات خواندنی

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی در منزل؛ 1 كیلوگرم فلفل دلمه‌ای قرمز را خرد كنید، هسته‌‌هایش را جدا سازید و در قابلمه بریزید. آن‌گاه یك‌ونیم پیمانه سركه به آن بیفزائید و با حرارت ملایم 30 دقیقه بپزید. حالا 1 كیلوگرم گوجه‌فرنگی را به 4 قسمت برش دهید و به مواد قبل بیفزائید.

بعد از نرم شدن كامل گوجه‌فرنگی و خنك شدن مایه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا، 1 قاشق سوپخوری نمك، 4 قاشق سوپخوری شكر، 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی و 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز تند به آن بیفزائید و چند دقیقه دیگر سس را بجوشانید. از این مقدار مواد ‌یك‌و نیم لیتر سس بدست می‌آید كه به مدت یك ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: تهیه کتف، کتف های کبابی، کتف کبابی، روش تهیه کتف کبابی، آموزش کتف کبابی، مواد لازم کتف کبابی، کتف تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز