Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:40

21
شهریور
كباب كوبیده

كباب كوبیده

پیاز، سیر، ادویه كاری، گشنیز، كشمش، بادام زمینی، گوشت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 پیاز رنده كرده                   1 عدد

سیر له كرده                     2 حبه

ادویه كاری                       1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده               2 قاشق سوپخوری

كشمش پلوئی ریز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

بادام زمینی خرد كرده       یك چهارم پیمانه

گوشت چرخكرده              850 گرم

نمك و فلفل                    به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

اسفناج                          500 گرم

ماست                           180 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

آبلیمو                            1 قاشق سوپخوری

پودر زیره                        یك‌دوم قاشق چایخوری

شكر                             یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه كباب كوبیده

پیاز، سیر، ادویه كاری، گشنیز، كشمش، بادام زمینی، گوشت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در تابه بچینید. حالا آن را تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

اكنون كوفته‌ها را برای پذیرائی به سیخ‌های چوبی بكشید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و سیخ‌های كوفته را رویش قرار دهید.

روش تهیه سس: اسفناج را بخارپز كنید. آن‌گاه آب اضافی اسفناج را بگیرید و آن را ساطوری كنید. سپس اسفناج، ماست، آبلیمو، پودر زیره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کباب، کباب کوبیده، آشپزی با کباب، روش تهیه کباب، تهیه کباب کوبیده، مواد کباب کوبیده، آموزش کباب کوبیده تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز