اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز رنده كرده 1 عدد
سیر له كرده 2 حبه
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
كشمش پلوئی ریز خرد كرده یكچهارم پیمانه
بادام زمینی خرد كرده یك چهارم پیمانه
گوشت چرخكرده 850 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
اسفناج 500 گرم
ماست 180 گرم (سهچهارم پیمانه)
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره یكدوم قاشق چایخوری
شكر یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه كباب كوبیده
پیاز، سیر، ادویه كاری، گشنیز، كشمش، بادام زمینی، گوشت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در تابه بچینید. حالا آن را تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
اكنون كوفتهها را برای پذیرائی به سیخهای چوبی بكشید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و سیخهای كوفته را رویش قرار دهید.
روش تهیه سس: اسفناج را بخارپز كنید. آنگاه آب اضافی اسفناج را بگیرید و آن را ساطوری كنید. سپس اسفناج، ماست، آبلیمو، پودر زیره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.