Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 23:37

21
شهریور
شیشلیك با سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

شیشلیك با سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

روغن زیتون، زیره، پودر فلفل چیلی و تخم گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه راسته گوساله را به تكه‌های 3 سانتیمتری خرد كنید و در همان كاسه بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون                                80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

زیره آسیاب كرده                         1 قاشق چایخوری

پودر فلفل چیلی                         1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده              1 قاشق سوپخوری

راسته با استخوان                      1 كیلو گرم

مواد لازم سالاد نخود و گوجه‌فرنگی

نخود                                        50 گرم

گوجه‌فرنگی                              2 عدد

نعنا و گشنیز خرد كرده               2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                             به میزان لازم

 روش تهیه شیشلیك با سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

روغن زیتون، زیره، پودر فلفل چیلی و تخم گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه راسته گوساله را به تكه‌های 3 سانتیمتری خرد كنید و در همان كاسه بریزید. سپس روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا راسته را روی توری كباب‌پز یا منقل بچینید و بگذارید برشته شود. اكنون شیشلیك را همراه با سالاد در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.

روش تهیه سالاد نخود و گوجه‌فرنگی: نخود را بخیسانید و بپزید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و گوجه‌فرنگی را خرد كنید و آن‌گاه نخود، گوجه‌فرنگی‌ها، نعنا، گشنیز، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: سالاد نخود، سالاد گوجه فرنگی، شیشلیک، آموزش شیشلیک، مواد لازم شیشلیک، شیشلیک و سالاد، آشپزی با شیشلیک تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز