اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
راسته با استخوان 1 كیلو گرم
مواد لازم سالاد نخود و گوجهفرنگی
نخود 50 گرم
گوجهفرنگی 2 عدد
نعنا و گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه شیشلیك با سالاد گوجهفرنگی و نخود
روغن زیتون، زیره، پودر فلفل چیلی و تخم گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه راسته گوساله را به تكههای 3 سانتیمتری خرد كنید و در همان كاسه بریزید. سپس روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا راسته را روی توری كبابپز یا منقل بچینید و بگذارید برشته شود. اكنون شیشلیك را همراه با سالاد در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.
روش تهیه سالاد نخود و گوجهفرنگی: نخود را بخیسانید و بپزید. پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و گوجهفرنگی را خرد كنید و آنگاه نخود، گوجهفرنگیها، نعنا، گشنیز، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.