اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
میگو 800 گرم
سیر له كرده 2 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
سس ووستر شایر 2 قاشق سوپخوری
ژامبون گوشت 140 گرم
سیب سبز 4 عدد
آبلیمو 4 قاشق سوپخوری
نان باگت 2 عدد
كره مخلوط با سبزی 100 گرم
روش تهیه كباب میگو و ژامبون
میگوها را پاك كنید و همراه با سیر، نمك، فلفل و سس ووستر شایر، در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه رویش را بپوشانید و چند ساعت در یخچال نگه دارید تا میگو مزهدار شود. حالا ژامبون را به شكل نوار خرد كنید و آنها را دور میگوها بپیچید و در سیخ چوبی فرو كنید.
همچنین لابهلای میگوها چند تكه سیب كه رویشان آبلیمو مالیدهاید، فرو كنید. اینك كف ظرف نسوز و مناسبی را چرب كنید، سیخهای كباب را در آن قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته كنید و سپس نان باگت را به عرض 2 سانتیمتر ببرید و رویش كره مخلوط با سبزی بمالید.
آنگاه نانها را در سینی شیرینیپزی بچینید تا اندكی برشته شود. اكنون میگو و نان برشته كرده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.
یادآوری 1: برای تهیه كره مخلوط با سبزی؛ كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آنگاه مقداری سبزی معطر ریز خرد كرده (جعفری، نعنا، ...) را به آن بیفزائید و با قاشق با هم مخلوط كنید. حالا كره را در كاغذ روغنی رول كنید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. هنگام استفاده آن را برش بزنید و مصرف نمائید.
یادآوری 2: اگر سس ووستر شایر و دسترس نبود از یك قاشق سوپخوری سویا سس استفاده كنید.