پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 8 نفر
لبو 1 كیلو گرم
سیب خرد كرده 2 عدد درشت
پرتقال فیله كرده 2 عدد درشت
شكر 200 گرم
سیر له كرده 2 حبه
فلفل تند تازه 2 عدد
سركه سفید 2 پیمانه (نیملیتر)
تخم گشنیز یكدوم قاشق سوپخوری
گلپر آسیاب كرده یكدوم قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 5 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
روش تهیه چاتنی لبو
لبو را ریز خرد كنید. سیب، فیله پرتقال، شكر، سیر و فلفل خرد كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سركه را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس 20 دقیقه چاتنی را بجوشانید و بعد لبو را به آن بیفزائید. حال تخم گشنیز را نیز اضافه كنید و 20 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید.
حالا گلپر، آبلیمو، پوست لیمو و نمك را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید. اكنون صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.