Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 19:36

10
مهر
چاتنی لبو

چاتنی لبو

لبو را ریز خرد كنید. سیب، فیله پرتقال، شكر، سیر و فلفل خرد كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سركه‌ را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

لبو                           1 كیلو گرم

سیب خرد كرده         2 عدد درشت

پرتقال فیله كرده      2 عدد درشت

شكر                      200 گرم

سیر له كرده           2 حبه

فلفل تند تازه          2 عدد

سركه سفید         2 پیمانه (نیم‌لیتر)

تخم گشنیز          یك‌دوم قاشق سوپخوری

گلپر آسیاب كرده   یك‌دوم قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه         5 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

نمك                   به میزان لازم

 روش تهیه چاتنی لبو

لبو را ریز خرد كنید. سیب، فیله پرتقال، شكر، سیر و فلفل خرد كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سركه‌ را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس 20 دقیقه چاتنی را بجوشانید و بعد لبو را به آن بیفزائید. حال تخم گشنیز را نیز اضافه كنید و 20 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید.

حالا گلپر، آبلیمو، پوست لیمو و نمك را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید. اكنون صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: چاتنی، مواد لازم چاتنی، آموزش چاتنی، روش تهیه چاتنی لبو، تهیه چاتنی، چاتنی لبو، چاتنی با لبو تعداد بازديد: 689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز