Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 12:48

10
مهر
خورش گردو و چغندر

خورش گردو و چغندر

مرغ را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید و از قابمله در آورید. آن‌گاه پوست سیر را بگیرید و همراه با جعفری، چغندر و مغز گردو چرخ كنید و سرخ نمائید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد  لازم برای 4نفر

مرغ                                          800 گرم

پیاز خردكرده                              1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                 به میزان لازم

سیر                                        4 حبه

جعفری خردكرده                       500 گرم

چغندر خردكرده                         3 عدد متوسط

مغز گردو                                 1 پیمانه

روغن مخصوص سرخ كردنی       به میزان لازم

برنج نیمكوب                           50 گرم

دارچین                                  به میزان لازم

آب نارنج                               یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 روش تهیه خورش گردو و چغندر

مرغ را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید و از قابمله در آورید. آن‌گاه پوست سیر را بگیرید و همراه با جعفری، چغندر و مغز گردو چرخ كنید و سرخ نمائید. حالا این مخلوط را همراه با برنج به آب مرغ بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

اكنون مرغ را به هشت تكه تقسیم كنید و درون خورش بریزید. اینك دارچین و آب نارنج را به خورش بیفزائید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آموزش خورش، خورش، روش تهیه خورش، تهیه خورش، خوش با گردو، خورش با چغندر، خورش گردو و چغندر تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز