مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4نفر
مرغ 800 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر 4 حبه
جعفری خردكرده 500 گرم
چغندر خردكرده 3 عدد متوسط
مغز گردو 1 پیمانه
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
برنج نیمكوب 50 گرم
دارچین به میزان لازم
آب نارنج یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
روش تهیه خورش گردو و چغندر
مرغ را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید و از قابمله در آورید. آنگاه پوست سیر را بگیرید و همراه با جعفری، چغندر و مغز گردو چرخ كنید و سرخ نمائید. حالا این مخلوط را همراه با برنج به آب مرغ بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
اكنون مرغ را به هشت تكه تقسیم كنید و درون خورش بریزید. اینك دارچین و آب نارنج را به خورش بیفزائید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.