Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 15:36

6
مهر
كالزون مرغ و پنیر

كالزون مرغ و پنیر

مایه‌خمیر، آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

پودر مایه‌خمیر        7 گرم

آب ولرم                 150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)

شكر                    1 قاشق چایخوری

روغن مایع            2 قاشق سوپخوری

آرد                      حدود 500 گرم

نمك                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده‌كرده240 گرم

 مواد لازم میانی

مرغ پخته و خردكرده 400 گرم

پنیر خامه‌ای           120 گرم

فلفل دلمه‌ای خردكرده60 گرم

سس فلفل تند       1 قاشق چایخوری

زیره آسیاب‌كرده      1 قاشق چایخوری

نمك                     یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه            یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه كالزون مرغ و پنیر

مایه‌خمیر، آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید. اكنون مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به آن اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر و به اندازه 20× 30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی نصف خمیر بریزید و صاف كنید. اكنون روی مواد را با پنیر بپوشانید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد میانی تا كنید و در سینی چربكرده بگذارید.

اینك روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید. حال كالزون را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش‌ تهیه مواد میانی: مرغ، پنیر خامه‌ای، فلفل دلمه‌ای، سس فلفل تند، زیره، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، تهیه کالزون، کالزون، آموزش کالزون، کالزون مرغ، کالزون پنیر، کالزون با مرغ، مواد کالزون تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز