فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 175گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آب حدود 160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
گل كلم پخته 250 گرم
پیاز حلقه كرده 1 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
ماست خامهای 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
سیر له كرده 1 حبه
نعنا برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پیاز و گل كلم سوخاری
آرد، بیكینگپودر، تخم گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، گشنیز و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید. حالا گلكلم و پیاز را جداگانه در خمیر فرو ببرید و در روغن فراوان و داغ، سرخ كنید.
اینك گل گلم و پیاز سوخاری را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. حال خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد سس را درون شیشه بریزید، درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.