Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 15:24

6
مهر
پیاز و گل كلم سوخاری

پیاز و گل كلم سوخاری

آرد، بیكینگ‌پودر، تخم گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، گشنیز و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد                                     175گرم

بیكینگ‌پودر                         یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده       2 قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا                1 قاشق چایخوری

زردچوبه                            1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده                2 قاشق سوپخوری

آب                                  حدود 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

گل كلم پخته                    250 گرم

پیاز حلقه كرده                 1 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

ماست خامه‌ای              150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

نعنای خرد كرده              2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                        یك‌دوم قاشق چایخوری

سیر له كرده                  1 حبه

نعنا برای تزئین              به میزان لازم

 روش تهیه پیاز و گل كلم سوخاری

آرد، بیكینگ‌پودر، تخم گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، گشنیز و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید. حالا گل‌كلم و پیاز را جداگانه در خمیر فرو ببرید و در روغن فراوان و داغ، سرخ كنید.

اینك گل گلم و پیاز سوخاری را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. حال خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس: همه مواد سس را درون شیشه بریزید،  درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آشپزی با کلم، پیاز و گل کلم، گل کلم سوخاری، کلم سوخاری، آموزش کلم سوخاری، مواد لازم کلم سوخاری، تهیه کلم سوخاری تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز