فاطمه درویش
مواد لازم برای 4نفر
آرد 225 گرم
كره 100 گرم
آب سرد 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیبزمینی خردكرده 2 عدد متوسط
هویج خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
پودر كاری 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز یكدوم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمزیكدوم قاشق چایخوری
قرص عصاره سبزی 1 عدد
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه كلوچه كاری و سبزی
آرد و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوك انگشتتان كره را با آرد مخلوط كنید تا مانند خرده نان شود. آنگاه آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و حدود نیمساعت در یخچال نگهدارید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید.
پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. حالا سیبزمینی، هویج و سیر را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. اكنون ادویه و مخلوط عصاره سبزی و آب را اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه مواد را بپزید. اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید و قالب بزنید.
حالا یك قاشق سوپخوری از مایه را در آن بریزید و خمیر را مانند قطاب بپیچید. اینك در فر گرم به مدت 25 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. كلوچهها را گرم میل نمایید.