فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 375 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
مایه خمیر 7 گرم
شیر ولرم 150 میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه)
كره آبكرده 115 گرم
تخممرغ 2 عدد
زرده تخممرغ برای روی خمیر 1 عدد
مواد لازم میانی
كره 40 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
فیله ماهی خردكرده 150 گرم
قارچ خردكرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 2 قاشق سوپخوری
شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه پیراشكی ماهی
در ظرف مناسبی، آرد، نمك و مایهخمیر را مخلوط كنید. آنگاه شیر ولرم، كره و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و به دست نچسبد. خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید. سپس به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید. لبههای آن را به هم بچسبانید و در سینی فر بگذارید. حالا رویشان زرده تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق آب كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید، تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا فیله ماهی و قارچ را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید ماهی بپزد. اكنون پنیر خامهای، شوید، پیازچه، نمك و فلفل را به مواد اضافه كنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.