Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 10:37

4
مهر
پیراشكی مرغ و سبزی

پیراشكی مرغ و سبزی

آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 18 عدد

 آرد                        250 گرم

پودر مایه خمیر        5 گرم (1 قاشق چایخوری)

نمك                     یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                2 عدد

كره آبكرده سرد      50 گرم

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی  3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

سینه مرغ پخته و خرد كرده 500 گرم

پنیر فتا                250 گرم

پیازچه‌ خردكرده    1 دسته كوچك

جعفری خرد كرده 12 ساقه

گشنیز خرد كرده  1 دسته كوچك

اسفناج خرد كرده 100 گرم

ادویه كاری          1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه پیراشكی مرغ و سبزی

آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. چنانچه خمیر شل بود قدری آرد به آن بیفزائید. حالا روی خمیر را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید و یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر تكه بگذارید و آن را به شكل بیضی ببندید. آن‌گاه پیراشكی‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: مرغ و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط سبزی و ادویه كاری را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش پیراشکی، پیراشکی، تهیه پیراشکی، مواد لازم پیراشکی، پیراشکی با مرغ، پیراشکی با سبزی تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز