سرور چاووشی
مواد لازم برای 18 عدد
آرد 250 گرم
پودر مایه خمیر 5 گرم (1 قاشق چایخوری)
نمك یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
كره آبكرده سرد 50 گرم
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
سس گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
سینه مرغ پخته و خرد كرده 500 گرم
پنیر فتا 250 گرم
پیازچه خردكرده 1 دسته كوچك
جعفری خرد كرده 12 ساقه
گشنیز خرد كرده 1 دسته كوچك
اسفناج خرد كرده 100 گرم
ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پیراشكی مرغ و سبزی
آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخممرغها را به آن بیفزائید. آنگاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. چنانچه خمیر شل بود قدری آرد به آن بیفزائید. حالا روی خمیر را بپوشانید و دستكم 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید و یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر تكه بگذارید و آن را به شكل بیضی ببندید. آنگاه پیراشكیها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: مرغ و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط سبزی و ادویه كاری را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.