Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:59

4
مهر
تارت سبزی و ژامبون

تارت سبزی و ژامبون

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. حالا ژامبون، فلفل‌های دلمه‌ای، نمك و فلفل را اضافه كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 كره                                     50 گرم

سینه مرغ خلالی خرد كرده     750 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده             500 گرم

ژامبون خرد كرده                    150 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد كرده از هر كدام 1 عدد

نمك و فلفل                         به میزان لازم

براكلی پخته و خرد كرده         350 گرم

تخم‌مرغ                              2 عدد

زرده تخم‌مرغ                       2 عدد

خامه                                 50 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده         200 گرم

مواد لازم خمیر پای

آرد                                    300 گرم

نمك                                 یك‌دوم قاشق چایخوری

كره سرد خرد كرده              175 گرم

زرده تخم‌مرغ                     1 عدد

ماست                             2 - 3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه تارت سبزی و ژامبون

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. حالا ژامبون، فلفل‌های دلمه‌ای، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و براكلی را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید.

اینك مواد فراهم كرده را در خمیر پخته پای بریزید و صاف كنید. اكنون تخم‌مرغ‌ها، زرده‌های تخم‌مرغ، نمك، فلفل و خامه را با هم مخلوط كنید و روی مواد میانی بریزید و پنیر را رویش بپاشید. اینك پای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه خمیر پای: آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. حالا زرده تخم‌مرغ و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینك با وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر پهن نمائید. اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و لبه‌هایش را صاف و مرتب كنید. حال روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن كف نان پف نكند! اكنون قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر بپزد و طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش تارت، روش تهیه تارت، مواد لازم تارت، تهیه تارت، تارت سبزی و ژامبون، تارت سبزی، تارت با ژامبون، تارت سبزی با ژامبون تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز