Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:56

4
مهر
پای مرغ و سوسیس

پای مرغ و سوسیس

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه بزرگی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 آرد                        300 گرم

نمك                       یك‌دوم قاشق چایخوری

كره سرد خرد كرده    175 گرم

زرده تخم‌مرغ            1 عدد

آب سرد                  2-3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

سینه مرغ پخته و خرد كرده   600 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده   350 گرم

سوسیس كوكتل حلقه‌ای خرد كرده  5 عدد

نمك و فلفل            به میزان لازم

سس قرمز تند       1 قاشق چایخوری

ترخون و ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد كرده از هر كدام یك نصفه

سس سفید          1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ        1 عدد

زعفران حلكرده     1 قاشق چایخوری

روغن مایع          1 قاشق چایخوری

 روش تهیه پای مرغ و سوسیس

 آرد و نمك را الك كنید و در كاسه بزرگی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حال خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اكنون نیمی ازخمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بیندازید. اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و لبه‌ها را صاف و مرتب كنید. سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید. باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر به شكل دایره باز كنید، دور وردنه بپیچید و روی مواد میانی قرار دهید.

لبه‌های دو خمیر را بهم بچسبانید و با مواد رویه، روی خمیر را زرین كنید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا پای بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی: مرغ، قارچ، سوسیس، نمك، فلفل، سس تند، سبزی، فلفل دلمه‌ای، سس سفید و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه سس سفید: 25 گرم كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه 25 گرم آرد به آن بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا250 میلی‌لیتر (1پیمانه) شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، پای مرغ، آموزش پای، روش تهیه پای، مواد لازم پای، پای مرغ و سوسیس، پای با سوسیس تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز