اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 300 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
كره سرد خرد كرده 175 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 2-3 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
سینه مرغ پخته و خرد كرده 600 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده و تفت داده 350 گرم
سوسیس كوكتل حلقهای خرد كرده 5 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
سس قرمز تند 1 قاشق چایخوری
ترخون و ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز و قرمز خرد كرده از هر كدام یك نصفه
سس سفید 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
مواد لازم رویه
زرده تخممرغ 1 عدد
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
روش تهیه پای مرغ و سوسیس
آرد و نمك را الك كنید و در كاسه بزرگی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حال خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون نیمی ازخمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بیندازید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و لبهها را صاف و مرتب كنید. سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید. باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر به شكل دایره باز كنید، دور وردنه بپیچید و روی مواد میانی قرار دهید.
لبههای دو خمیر را بهم بچسبانید و با مواد رویه، روی خمیر را زرین كنید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا پای بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی: مرغ، قارچ، سوسیس، نمك، فلفل، سس تند، سبزی، فلفل دلمهای، سس سفید و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیه سس سفید: 25 گرم كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه 25 گرم آرد به آن بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا250 میلیلیتر (1پیمانه) شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.