اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 عدد
كره 75 گرم
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
تخممرغ 5 عدد
پنیر چدار رندهكرده 125 گرم
مواد لازم میانی
كره 30 گرم
سیر لهكرده 2 حبه
پیاز سرخكرده2 قاشق سوپخوری
جوزهندی رنده كرده یكهشتم قاشق چایخوری
اسفناج پخته و خردكرده1 كیلوگرم
فیله ماهی دودی 200 گرم
پنیر خامهای 250 گرم
شیر 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه چیزپاف اسفناج و ماهی دودی
سینی شیرینیپزی را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه كره، آب و نمك را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. همینكه مایه جوشید، آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه خمیر شود. حال خمیر را از قابلمه در آورید و كنار بگذارید تا خنك شود.
سپس تخممرغها را یكییكی به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها با خمیر مخلوط شوند. اكنون پنیر را بیفزائید و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار قدری از مایه، به قطر 6 سانتیمتر روی سینی بگذارید. اینك یك عدد سفیده تخممرغ را با چنگال بزنید و روی خمیرها بمالید و قدری پنیر بپاشید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 40 دقیقه چیزپاف را بپزید. همینكه چیزپاف خنك شد، دایرهای از سر آنها بردارید و داخلشان را با مواد میانی پر كنید و دوباره دایرههای برداشته شده از نان را سر جایش بگذارید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا پیاز سرخكرده، جوز، اسفناج و فیله ماهی را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و پنیر خامهای، شیر، نمك و فلفل را درون مخلوط اسفناج بریزید.
یادآوری 1: برای آمادهسازی ماهی دودی پس از جدا كردن پوست ماهی، فیله آن را در ظرف چربكرده مناسبی قرار دهید، رویش را با فویل بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری 2: اسفناج را بخارپز كنید و در صافی بریزید. سپس قدری آن را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با كارد ساطوری كنید.