اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4نفر
كره 30 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
زنجفیل رندهكرده 1 قاشق چایخوری
سیر رندهكرده 1 حبه
فلفل قرمز تند خردكرده 1 عدد
زیره یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم چایخوری
دال عدس 200 گرم
آب مرغ 1 لیتر (4 پیمانه)
نمك به میزان لازم
خامه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
گشنیز خردكرده برای تزئین 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ دال عدس و شیر نارگیل
در ظرف مناسب مایكروویو كره، پیاز، زنجفیل و سیر را بریزید و در حدود 4 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900 وات قرار دهید. حالا ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و فلفل، زیره، زردچوبه و دالعدس خیسانده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آب مرغ و نمك را اضافه كنید و سوپ را به مدت 10دقیقه، در دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بگذارید تا عدس بپزد.
در این میان دو بار سوپ را هم بزنید. اكنون خامه را بیفزائید و سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا سوپ صاف و یكدست شود. آنگاه سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و دوباره به مدت 3دقیقه در دستگاه مایكروویو با قدرت 55 درصد بگذارید تا سوپ گرم شود. حالا رویش را با گشنیز بیارائید.