معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4نفر
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی كرده 1 عدد
سیر له كرده 1 حبه
گوجهفرنگی پوره كرده 4 عدد متوسط
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
اُرگانو 1 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
بامیه ریز 200 گرم
ماكارونی شكلدار 200 گرم
روش تهیه ماكارونی با سس گوجهفرنگی و بامیه
ابتدا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه سیر و پوره گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، پاپریكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنید و 5 دقیقه سس را بپزید. سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر كنید تا بامیه بپزد.
حالا ماكارونی را در آب جوش و نمك بپزید و بعد در آبكش بریزید. اكنون ماكارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش اُرگانو بپاشید.