Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 13:42

12
مهر
ماكارونی با سس گوجه‌فرنگی و بامیه

ماكارونی با سس گوجه‌فرنگی و بامیه

ابتدا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر و پوره گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

معصومه عیوضی

 

 

مواد  لازم برای 4نفر

روغن مایع                     1 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی كرده             1 عدد

سیر له كرده                 1 حبه

گوجه‌فرنگی پوره كرده     4 عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی             1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                 به میزان لازم

پاپریكا                         1 قاشق چایخوری

اُرگانو                         1 قاشق چایخوری

شكر                         1 قاشق چایخوری

بامیه ریز                   200 گرم

ماكارونی ‌شكل‌دار      200 گرم

روش تهیه ماكارونی با سس گوجه‌فرنگی و بامیه

ابتدا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر و پوره گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب‌ گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، پاپریكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنید و 5 دقیقه سس را بپزید. سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر كنید تا بامیه بپزد.

حالا ماكارونی را در آب جوش و نمك بپزید و بعد در آبكش بریزید. اكنون ماكارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش اُرگانو بپاشید.

 

برچسب ها: تهیه ماکارونی، ماکارونی با سس، ماکارونی با سس گوجه فرنگی، ماکارونی با بامیه، آموزش ماکارونی، روش تهیه ماکارونی، ماکارونی و سس تعداد بازديد: 1428 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز