اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
میگوی پاك كرده 250 گرم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
آرد 125 گرم
آرد برنج یكدوم پیمانه
آرد ذرت 40 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
آب یا ماءالشعیر به حدی كه خمیر شلی بدست آید.
روش تهیه بنیه میگو
آرد ذرت، پودر سیر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه میگوها را در این مخلوط بغلتانید و در صافی بریزید. سپس به میزان كافی روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را یكییكی در خمیر بنیه بزنید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.
روش تهیه خمیر بنیه: آرد، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی، بریزید و آب یا ماءالشعیر را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شلی به دست آید آنگاه رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه، استراحت دهید.
یادآوری: غلظت خمیر بنیه میباید مانند ماست غلیظ باشد.